fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

De ce reclamele mele pe Facebook nu sunt aprobate?

Nu este neobișnuit să vezi acest mesaj lângă Reclamele tale Facebook: Respins. Acest lucru înseamnă de obicei că trebuie să editați ceva în anunț sau să modificați selecțiile publicului țintă. După remedierea situației, puteți retrimite reclama, care de obicei nu durează mai mult de câteva minute pentru aprobare.

Având în vedere acest lucru, De ce Facebook nu va aproba reclamele mele?
Se poate întâmpla ca anunțul dvs. să nu fie aprobat din cauza greșelilor gramaticale sau a punctuației proaste. Atât gramatica, cât și semnele de punctuație ar trebui să respecte Politicile de publicitate Facebook, ca să nu mai vorbim de faptul că blasfemia în reclame este interzisă – împreună cu „soluții creative”, cum ar fi înlocuirea literelor cu asteriscuri.

Pe lângă asta, Cum pot să nu fiu respins pe reclamele Facebook?
Cel mai bun mod de a evita acest lucru este să vă uitați la ceea ce susțineți și să întrebați dacă ceea ce pretindeți este realizabil pentru 99% dintre persoanele care văd anunțul. Dacă da, probabil că vei fi bine. Dacă nu, este timpul să vă regândiți copia. O altă modalitate de a evita acest lucru este de a evita promiterea unor rezultate specifice în anumite intervale de timp.

Întrebări frecvente:

De ce nu a fost aprobat anunțul meu?

În timpul procesului de examinare a anunțurilor, sunt verificate următoarele componente: Imagini. Text. … Conținut și funcționalitate post-clic (un anunț poate fi respins dacă conținutul paginii de destinație post-clic nu este complet funcțional, nu se potrivește cu oferta promovată în anunțul dvs. sau nu respectă pe deplin Politicile publicitare)

  Cum obțin reclamele aprobate mai repede?

  În concluzie, dacă doriți o aprobare rapidă, evitați conținutul sensibil, încercați să rămâneți drept și neutru, asigurați-vă consecvența reclamei dvs., folosiți publicul potrivit, respectați legile locale, verificați-vă ortografia și gramatica și folosiți un mesaj neangajat. imagini (cu nu mai mult de 20% ocupate de text).

  Care este o rată bună de implicare în reclamele Facebook?

  Rata de implicare = Total interacțiuni/acoperiri

  Pentru măsurarea bazată pe acoperire, o rată de implicare Facebook de 1%-2% este considerată bună. Acest lucru se datorează faptului că conținutul promovat este adaptat unui public unic, astfel încât acesta ar trebui să fie interesat de anunțul dvs. dacă ați selectat criteriile de direcționare în mod corespunzător.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE