fbpx
15.3 C
New York City
joi, mai 16, 2024

De ce se deschide Chrome în previzualizare?

Potrivit 9to5Google, Google Chrome afișează acum o opțiune „Previzualizare pagină” ca parte a meniului contextual, care apare atunci când utilizatorii apasă lung pe un link. Opțiunea apare între adresa familiară „deschidere în modul incognito” și adresa „copiere link”. Pagina de previzualizare, după cum sugerează și numele, arată o previzualizare a paginii web.

De asemenea oamenii întreabă, Cum opresc Chrome să deschidă automat previzualizarea? Pentru aceasta, selectați butonul de meniu din Chrome > Setări. Apoi derulați până în partea de jos a ecranului și selectați Setări avansate. Veți vedea apoi, ca în imaginea de mai jos, o opțiune pentru a șterge setările de deschidere automată, faceți clic pe acest buton.

În plus, Cum activez deschiderea cu în Chrome? Evidențiați pictograma pentru un fișier cu extensia pe care doriți să o reasociați și apăsați „Command-I” de pe tastatură. În fereastra „Obține informații”, extinde secțiunea „Deschide cu” și selectează o nouă aplicație pe care să o folosești ca implicită pentru lansarea acestor tipuri de fișiere. Ieșiți din fereastră pentru a salva modificările.

Întrebări frecvente:

Ce înseamnă vizualizarea paginii live în Chrome?

Live Start Page este o extensie de browser care vă va îmbunătăți semnificativ experiența de lucru pe computer. Înlocuiește-ți pagina de pornire plictisitoare cu un tablou de bord incredibil al paginii cu filă, cu imagini de fundal live, mod meditație, sarcini de făcut și alte funcții.

Cum opresc deschiderea automată a Chrome pe Mac-ul meu?

Pentru a opri comportamentul, plasați cursorul mouse-ului către aplicația Chrome de pe Dock și faceți clic dreapta pe ea. Dacă utilizați un trackpad, faceți clic cu două degete pe pictograma aplicației. Apoi, selectați Opțiuni și dezactivați opțiunea Deschidere la conectare. De acum înainte, Google Chrome nu se va deschide automat la pornire pe Mac.

Cum opresc deschiderea automată a Chrome?

Pentru a reseta setările de deschidere automată și pentru a opri deschiderea automată a tuturor fișierelor după descărcare, efectuați următoarele: Accesați Google Chrome > Setări > Afișare setări avansate, iar în secțiunea Descărcări, faceți clic pe Ștergeți setările de deschidere automată.

Cum opresc Chrome să deschidă Descărcări?

Pasul 1: Deschideți meniul Chrome (faceți clic pe pictograma cu trei puncte în colțul din dreapta sus al ferestrei), apoi faceți clic pe Setări. Pasul 2: extindeți secțiunea Avansat, apoi faceți clic pe Descărcări. Pasul 3: în grupul Descărcări, faceți clic pe Șterge lângă „Deschide automat anumite tipuri de fișiere după descărcare”. ‘

Cum pot opri vizualizarea unei pagini live?

Dezactivează subtitrărea Chrome Live

Lansați browserul Google Chrome. pentru meniul de opțiuni. Derulați la secțiunea Avansat și faceți clic pentru a extinde. Sub secțiunea Accesibilitate și dezactivați butonul de comutare Subtitrări live.

Ce înseamnă deschiderea cu Chrome?

Disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android, aplicația Chrome vă permite să navigați pe web, să deschideți mai multe file, să efectuați căutări și multe altele. Veți avea chiar și opțiunea de a vă conecta la Chrome pe dispozitivul dvs. mobil, permițându-vă să sincronizați marcajele, parolele salvate, istoricul de navigare și setările pe toate dispozitivele dvs.

De ce se deschid fișierele în Chrome?

Acest lucru se datorează faptului că Chrome este setat să folosească vizualizatorul PDF integrat atunci când fișierele sunt descărcate în mod implicit. Va trebui să dezactivați acest lucru pentru a dispărea.

Cum opresc Chrome să deschidă PDF?

Este o soluție rapidă dacă urmați acești pași: Pasul 1: deschideți Chrome și tastați „about:plugins” în caseta polivalentă din partea de sus. Pasul 2: Derulați în jos și găsiți Chrome PDF Viewer. Pasul 3: Faceți clic pe linkul „Dezactivați” pentru a preveni încărcarea PDF-urilor în Chrome.

Cum schimb ceea ce se deschide automat în Chrome?

Deschideți pagina Setări din butonul hamburger din dreapta sus. Derulați până în partea de jos și extindeți Setări avansate. Derulați în jos la secțiunea Descărcări și faceți clic pe butonul „Ștergeți setările de deschidere automată”. Aceasta va reseta toate preferințele de deschidere automată pe care le-ați setat.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE