fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

De ce shopify nu este bun pentru seo?

Una dintre problemele mai mari cu optimizarea motoarelor de căutare pentru Shopify este că nu dețin niciun control asupra roboților. txt. Shopify susține că le-a optimizat pentru a funcționa în cel mai bun mod posibil și că lucrează cu Google pentru a se asigura că extensiile lor de pagină sunt indexate corect.

În mod similar, De ce Shopify este rău pentru SEO?
Astfel, Shopify creează în mod implicit întreaga arhitectură a site-ului în jurul linkurilor non-canonice. Acest lucru creează o problemă de înaltă prioritate SEO, deoarece site-ul web trimite Google semnale conflictuale: „Iată paginile către care legăm cel mai des intern”

Apoi, De ce este Shopify rău?
Răul. Prețul lunar total: În timp ce prețurile planurilor sale concurează cu unii lideri de comerț electronic, Shopify este departe de a fi cea mai ieftină platformă. … Dacă utilizatorii aleg un procesor de plăți terță parte în loc de Shopify Payments, li se vor percepe taxe suplimentare. Costurile lunare pentru aplicații și pluginuri se adună, de asemenea.

  Întrebări frecvente:

  Este Shopify SEO gratuit?

  Conectați SEO. Aplicația Plug In SEO Shopify are două versiuni între care puteți alege. Există unul gratuit, care va fi suficient dacă ești o persoană de tip „do it yourself” care tocmai își lansează magazinul și caută să obțină o optimizare SEO de bază pentru site-ul tău.

  Este Shopify bun pentru dropshipping?

  Platforma de comerț electronic Shopify este o alegere de top pentru oricine se gândește la dropshipping. Shopify se conectează direct la sute de vânzători care stochează, ambalează și expediază produse pentru tine – cu costuri inițiale mici sau deloc.

  Este Shopify sigur pentru clienți?

  Shopify este sigur și legitim. Sunt o companie cotată la bursă cu investiții uriașe în software și inginerie de securitate. Există o mulțime de factori care intervin în viteza site-ului, dar, din moment ce Shopify poate gestiona viteza și securitatea la nivel de platformă „global”, ei o pot face deosebit de bine.

  Ce aplicație SEO pentru Shopify?

  Top 5 aplicații SEO pentru Shopify – o listă rapidă: TinyIMG – cea mai bună aplicație SEO pentru optimizarea imaginilor din magazinul tău Shopify. SEO Booster — aplicație SEO all-in-one potrivită perfect pentru începători. AVADA SEO — dimensiunea automată a imaginii și optimizarea etichetei ALT.

  Ar trebui să-mi schimb tema Shopify?

  Deși nu vă veți pierde navigarea, paginile, articolele de blog, produsele sau colecțiile prin schimbarea temei, veți pierde orice revizuire făcută paginilor dvs. de temă Editați HTML/CSS și Personalizați. Comercianții fac adesea modificări din mers în aceste zone și uită de ele.

  Este ușor să schimbați temele Shopify?

  Atâta timp cât intri în ea știind ce vrei (și ce doresc clienții tăi), schimbarea temei tale Shopify este rapid și ușor de făcut. Dacă este făcută corect, estetica și funcționalitatea site-ului actualizate ale mărcii dvs. nu numai că vor ajuta la creșterea traficului către magazin, ci și la creșterea conversiilor.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE