fbpx
28.6 C
New York City
luni, iunie 24, 2024

De ce site-ul meu nu răspunde pe mobil?

#1: site-ul dvs. nu este adaptabil pentru dispozitive mobile. … Principalul motiv pentru care site-ul dvs. web ar putea să nu funcționeze pe un dispozitiv mobil este că pur și simplu nu este receptiv pentru dispozitive mobile. Aceasta înseamnă că site-ul web nu se redimensionează proporțional la ecrane de dimensiuni diferite.

  Având în vedere acest lucru, Cum îmi redimensionez automat site-ul mobil? Pentru a remedia acest lucru, acordați imaginilor o lățime maximă de 100%, astfel încât să fie redimensionate automat dacă devin prea mari pentru dispozitivul mobil. Adăugați acest lucru în foaia de stil CSS a site-ului dvs. Dacă imaginile dvs. sunt setate ca imagini de fundal și nu ca etichete img, pur și simplu setați proprietatea CSS pentru dimensiunea fundalului să conțină .

  De asemenea oamenii întreabă, Ce este un site web non-responsive? Site-urile web neresponsive sunt practic site-urile dvs. „normale” care se afișează perfect pe computerele desktop. … În era digitală de astăzi, acest tip de site web nu va oferi neapărat vizitatorilor dvs. experiența pe care o caută – mai ales dacă încearcă să vă vadă site-ul pe o tabletă sau un smartphone.

   Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

   Ce este un site web mobil responsive?

   Un site web receptiv este unul care răspunde (sau se modifică) în funcție de nevoile utilizatorilor și de dispozitivul (dispozitivul mobil în acest exemplu) pe care îl vizualizează.

   De ce site-ul meu arată diferit pe mobil?

   Dacă site-ul dvs. web apare ca o versiune cu adevărat mică a lui obișnuit pe telefonul dvs., sunt șanse ca o versiune mobilă a site-ului să nu existe. … Deci, atunci când nu poate găsi o versiune mobilă, se uită la întreg ca un computer desktop. Apoi, îl micșorează automat pentru a se potrivi cu ecranul dvs.

    Cât costă să faci site-ul tău prietenos pentru dispozitive mobile?

    Atunci când construiți un site web nou, designul adaptabil pentru dispozitive mobile poate costa între 30% și 50% din costul inițial al site-ului. Un site web complex, prietenos cu dispozitivele mobile, cu capabilități de comerț electronic, poate costa între 5.000 USD și 25.000 USD.

    Cum pot face site-ul meu să se potrivească cu dimensiunea ecranului meu în HTML?

    Ar trebui să setați body și html la position:fixed; , apoi setați dreapta: , stânga: , sus: și jos: la 0; . În acest fel, chiar dacă conținutul depășește, acesta nu se va extinde dincolo de limitele ferestrei de vizualizare. Avertisment: Folosind această metodă, dacă utilizatorul își micșorează fereastra, conținutul va fi întrerupt.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE