fbpx
7.7 C
New York City
luni, martie 27, 2023

De ce site-ul meu WordPress nu răspunde?

Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să verificați dacă executați pluginuri care intră în conflict cu aspectul receptiv al site-ului dvs. Uneori, pluginurile sunt actualizate automat și acest lucru ar putea cauza astfel de probleme. Este recomandat să vă dezactivați pluginurile unul câte unul și să vedeți dacă asta vă rezolvă deja problema.

Având în vedere acest lucru, WordPress poate fi receptiv?
O temă WordPress receptivă se va adapta automat la dimensiunea ecranului utilizatorului. Aceasta înseamnă că site-ul dvs. WordPress va arăta la fel de bine pe telefoane mobile, tablete și dispozitive desktop. … De aceea trebuie să utilizați întotdeauna o temă WordPress receptivă pentru toate site-urile dvs. web.

  În plus, De ce site-ul meu arată diferit pe mobil?
  Dacă site-ul dvs. web apare ca o versiune cu adevărat mică a lui obișnuit pe telefonul dvs., sunt șanse ca o versiune mobilă a site-ului să nu existe. … Deci, atunci când nu poate găsi o versiune mobilă, se uită la întreg ca un computer desktop. Apoi, îl micșorează automat pentru a se potrivi cu ecranul dvs.

   Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

   WordPress este receptiv sau adaptiv?

   Temele WordPress (aspecte de design prefabricate) sunt aproape întotdeauna receptive și sunt foarte ușor de utilizat. Design-urile responsive par, de asemenea, mai „fluide” pentru utilizator. Când utilizatorul își schimbă dimensiunea sau orientarea ecranului, paginile se adaptează fără probleme pentru a se potrivi vizualizării.

   Ce este un site web non-responsive?

   Site-urile web neresponsive sunt practic site-urile dvs. „normale” care se afișează perfect pe computerele desktop. … În era digitală de astăzi, acest tip de site web nu va oferi neapărat vizitatorilor dvs. experiența pe care o caută – mai ales dacă încearcă să vă vadă site-ul pe o tabletă sau un smartphone.

    Related Articles

    URMĂREȘTE-NE

    4,173FaniÎmi place
    1,347CititoriConectați-vă
    2,421AbonațiAbonați-vă

    ARTICOLE POPULARE