fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

De ce sunt reclamele Instagram atât de eficiente?

Reclamele Instagram nu sunt intruzive și sunt mai puțin probabil să deranjeze publicul vizat. Rata de implicare pe Instagram este mai mare decât rata de implicare pe orice altă platformă de socializare. … Instagram măsoară succesul campaniei tale pe baza gradului de conștientizare, acoperire și reamintire, în loc de numărul de urmăritori, aprecieri sau comentarii.

  La fel, De ce este Instagram eficient pentru publicitate?
  Reclamele Instagram vă oferă oportunitatea de a crea campanii complete pentru utilizatori în toate etapele canalului, de a construi mai eficient gradul de cunoaștere a mărcii și de a genera conversii în același timp.

  Apoi, Cât de eficiente sunt reclamele Instagram?
  agenții de publicitate pe care le-au cheltuit pe Instagram, campaniile publicitare de instalare a aplicațiilor sunt cu 4% mai mici decât cele stabilite pentru unitatea de anunțuri pe Facebook, în ansamblu. Un retailer care spera să stimuleze vânzările prin Instagram a înregistrat o creștere cu 179% a randamentului cheltuielilor publicitare în decurs de 60 de zile.

  Întrebări frecvente:

  Cum funcționează reclamele sponsorizate de Instagram?

  Cu postările sponsorizate pe Instagram, folosești postări organice pe pagina ta și plătești pentru a le promova. Poate fi orice postare pe care ați publicat-o pe contul dvs. de Instagram. Nu creați o reclamă nouă, ci mai degrabă promovați ceea ce există deja. La fel ca reclamele Instagram, puteți viza anumite persoane pentru a vedea conținutul dvs. promovat.

  De ce promoția mea pe Instagram nu cheltuiește bani?

  Dacă aveți anunțuri în creștere, dar cheltuielile dvs. publicitare arată zero sau nu există afișări, este probabil ca anunțurile dvs. să nu fie difuzate. Cele mai frecvente probleme sunt problemele legate de selecția și direcționarea publicului. … De asemenea, verificați pentru a vă asigura că Instagram este setat ca canal publicitar preferat.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE