fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

De ce sunt reclamele pe Facebook ineficiente?

Alegerea opțiunii de licitare potrivite și licitarea sumei potrivite. Un alt motiv pentru care reclamele Facebook nu au tendința de a funcționa pentru agenții de marketing este că nu licitează corect. Dacă descoperiți că anunțurile dvs. nu generează suficiente afișări sau clicuri, este posibil ca secțiunea de licitare să fie locul unde trebuie să faceți unele ajustări.

De asemenea oamenii întreabă, De ce anunțul meu de pe Facebook nu primește clicuri?
Există o serie de motive pentru care oamenii ar putea să nu facă clic: este posibil să vizați publicul greșit și/sau ar putea fi un caz de reclamă neinteresantă, confuză sau înșelătoare sau plictisitoare, ciudate sau neclare imagini publicitare. O mare parte din modul în care te taxează Facebook este legat de rata de clic.

De asemenea a fost întrebat, Facebook își pierde popularitatea?
Asta e corect. Uriașul rețelelor sociale a înregistrat o scădere a utilizării, de la 67% dintre americanii cu vârsta de 12 ani și mai mult la 62% din aceeași audiență, potrivit sondajului Edison și Triton pe 2.000 de persoane selectate aleatoriu. … Și o scădere de la 67 la sută la 62 la sută înseamnă o scădere de opt procente în general într-un an.

  Întrebări frecvente:

  Utilizatorii Facebook sunt în declin?

  Numărul tinerilor adulți de pe Facebook în SUA a scăzut cu 2% din 2019 și este de așteptat să continue să scadă cu încă 4% în următorii doi ani. Acei tineri adulți împărtășesc, de asemenea, mai puține decât acum un an și trimit mai puține mesaje.

  De ce mi-a scăzut acoperirea Facebook în 2020?

  Uneori, când acoperirea noastră scade brusc, asta înseamnă că tendințele audienței noastre s-au schimbat. Acest lucru nu ar trebui să fie surprinzător cu COVID. Mai mulți oameni lucrează de acasă la propriul program, stau acasă noaptea sau își schimbă obiceiurile zilnice.

  De ce pornesc reclamele?

  Acest lucru se întâmplă de obicei pentru că a fost finalizat sau pentru că o campanie, un set de anunțuri sau un anunț asociat a fost dezactivat. Notă: când campania, setul de anunțuri sau anunțul dvs. sunt activate, puteți vedea mai multe informații despre livrarea acestuia. Este pornit când comutatorul este albastru și oprit când comutatorul este gri .

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE