fbpx
-4.6 C
New York City
vineri, februarie 3, 2023

De unde pot obține pictograme de dezvoltare web?

LineIcons. LineIcons poate fi considerat cu ușurință unul dintre cele mai bune pachete de pictograme gratuite ale anului 2020. Oferă dezvoltatorilor și designerilor mai mult de 2000 de pictograme de linie care sunt realizate manual pentru interfețe moderne de utilizator. Aceasta include proiecte pentru Android, iOS, web și aplicații desktop.

Având în vedere acest lucru, Pictogramele Google sunt gratuite pentru uz comercial?
Practic, poți face orice cu el, inclusiv să faci lucruri noi folosindu-l. Pictogramele sunt lansate sub Licența Apache Versiunea 2.0 din ianuarie 2004.

În plus, Pictograma Flat este liberă de drepturi de autor?
Flaticon oferă un catalog larg de pictograme gratuite în format PNG. Oferim și pictograme în alte formate, dar pentru a descărca acele formate trebuie achiziționat un abonament premium. Dacă descărcați pictogramele noastre gratuite ca utilizator gratuit, rețineți că trebuie să creditați autorul prin includerea liniei de atribuire.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Pot folosi pictogramele gratuit?

Da, toate pictogramele pot fi descărcate și utilizate gratuit pentru proiecte personale, comerciale, fără nicio atribuire. Aflați mai multe de pe pagina de licență.

Courra este gratuit?

Coursera oferă cursuri online gratuite, multe dintre ele conduse de colegii de top sau companii precum Google. Cursanții pot accesa toate materialele de curs și există o mică taxă pentru un certificat de finalizare. Cursurile online ale Coursera acoperă o gamă largă de subiecte, de la sănătatea publică la reluarea scrisului.

Codecademy este complet gratuit?

Codecademy este un instrument distractiv și gratuit

  • Puteți alege procesul care funcționează cel mai bine pentru dvs. Pentru a profita la maximum de catalogul de cursuri Codecademy, va trebui să plătiți pentru un abonament profesionist, așa că, dacă sunteți serios în ceea ce privește educația dvs., ar trebui să luați în considerare și cursuri de codificare complet plătite, cum ar fi alegerea editorilor, alegerea Treehouse.

Free Code Camp este bun?

Verdictul

Compilează informațiile adesea împrăștiate despre codificare în lecții clare și utile. Dacă sunteți un auto-învățator, freeCodeCamp este un loc minunat pentru a începe să învățați. Dacă sunteți în căutarea unui material gratuit bun în dezvoltarea web înainte de un bootcamp, freeCodeCamp ar putea fi o opțiune bună.

Pictogramele de design material sunt gratuite?

Pictogramele noastre sunt gratuite pentru a fi folosite de toată lumea. Este disponibil sub licența Apache versiunea 2.0.

Related Articles

URMĂREȘTE-NE

4,173FaniÎmi place
1,347CititoriConectați-vă
2,421AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE POPULARE