fbpx
30.7 C
New York City
marți, august 9, 2022

Defilarea este un ux prost?

Există o mulțime de cercetări și date care duc la faptul că derularea este de fapt o experiență bună pentru utilizator.

În ceea ce privește acest, Oamenii derulează UX? Studii recente au arătat că utilizatorii de telefonie mobilă au mai multe șanse să deruleze. De exemplu, conform UX Myths, jumătate dintre utilizatorii de telefonie mobilă încep să defileze în 10 secunde și 90% în 14 secunde. Aceasta înseamnă că, în loc să renunți atunci când este deasupra foldului, între 50% – 90% din traficul mobil va derula.

În ceea ce privește acest lucru, Derularea orizontală este proasta UX? Amintiți-vă că este ușor pentru utilizatori să deruleze pe verticală folosind rotița de defilare a mouse-ului. … Introducerea derulării orizontale în special pentru paginile cu mult text va fi, de asemenea, dăunătoare pentru experiența utilizatorului. Dacă tot credeți că derularea orizontală va fi benefică pentru utilizatorii dvs., atunci mergeți la ea.

  Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

  De ce defilarea este proastă?

  Dacă utilizați derularea infinită pe o pagină lungă, încărcați în mod constant tot mai mult conținut în memorie. Acest lucru va avea un impact negativ asupra performanței paginii, deoarece browserul are mult mai mult de lucru pentru a reda pagina.

  De ce defilarea fără sfârșit este proastă?

  „Cea mai gravă ofensă a derulării infinite pe desktop este că joacă un truc urât utilizatorilor. Derularea infinită rupe bara de defilare, determinând-o să afișeze incorect lungimea paginii. Credeți sau nu, oamenii încă folosesc bara de defilare. Oamenii se bazează pe bara de defilare pentru a le spune cât efort mai rămâne.

  Oamenii urăsc defilarea?

  Stai, nu ne-am urât derularea? … De fapt, defilarea a fost atât de disprețuită încât până și marele Jakob Nielsen a afirmat că „oamenii nu defilează” – potrivit lui, 90% dintre utilizatorii de internet erau preocupați doar de conținutul vizibil al ecranului.

   Cât de mult defilare este prea mult?

   Pe scurt, scopul ar trebui să fie să nu existe deloc derulare, de preferință și în aplicațiile web, dar în măsura maximă posibilă în aplicații. Dacă derulați deloc într-o cerință, nu păstrați derularea cu înălțimea de mai mult de 2-3 pagini.

   Derularea este un design web prost?

   Adesea, atunci când lucrăm cu clienții suntem întrebați dacă „defilarea este o experiență proastă pentru utilizator” (sau, de fapt, uneori ni se spune „este o experiență proastă pentru utilizator”). … Pentru noi, cel mai adesea este un răspuns simplu: „NU, derularea NU este o experiență proastă pentru utilizator.” Dar, este și ceva mai complicat decât atât, desigur (#simpleiscomplicated).

    Ce două tipuri de defilare ar trebui evitate?

    Din testele efectuate de utilizatori știm că utilizatorii urăsc defilarea orizontală și comentează întotdeauna negativ atunci când o întâlnesc. Satisfacția clientului este cu siguranță un motiv suficient pentru a evita derularea orizontală. Există și alte două motive: pe web, utilizatorii se așteaptă la derulare verticală.

    De ce defilările verticale sunt preferate defilării orizontale?

    Un studiu prezentat la WWW2009 (PDF) a constatat că utilizatorii preferau defilarea verticală, deoarece erau obișnuiți cu aceasta, spre deosebire de defilarea orizontală, iar unii au subliniat că defilarea orizontală, deoarece „i-a forțat să-și miște ochii vertical în sus și în jos pe toată înălțimea. ecran”, ceea ce nu este cazul cu…

    Poate defilarea să provoace anxietate?

    „Cu cât petrecem mai mult timp derulând, cu atât găsim mai mult acele pericole, cu atât suntem mai absorbiți de ele, cu atât suntem mai anxioși.” Conținutul sumbru poate arunca apoi un filtru întunecat despre cum vezi lumea, spune Aldao. „Acum te uiți în jurul tău și totul se simte sumbru, totul te face să fii anxios.

    Defilarea este dăunătoare pentru creier?

    Defilare, defilare, defilare

    Și este acel obicei de a derula fără sfârșit, arată studiile, care are ca rezultat supraîncărcarea de informații – un fel de paralizie care afectează sistemul motivațional al creierului. Cantitatea mare de informații la îndemâna noastră este procesată la un nivel profund ca o amenințare.

    Sunt bune site-urile de defilare?

    Și nu este doar povestire; Site-urile cu defilare lungă sunt geniale în încurajarea creativității în general, cu elemente precum tehnologia de defilare paralaxă și animații adăugând imagini frumoase site-urilor, oferindu-le o senzație jucăușă, aproape de joc.

    Ce este scroll leneș?

    O tehnică de web design în care, pe măsură ce utilizatorul derulează pe o pagină, mai mult conținut se încarcă automat și continuu în partea de jos, eliminând nevoia utilizatorului de a face clic pe pagina următoare. Ideea din spatele defilării infinite este că le permite oamenilor să se bucure de o experiență de navigare fără fricțiuni.

    Ce este derularea infinită?

    Defilarea infinită este o tehnică de web-design care încarcă continuu conținut pe măsură ce utilizatorul defilează în jos pe pagină, eliminând nevoia de paginare. Succesul defilării infinite pe site-urile de social media precum Twitter a făcut ca această tehnică să fie populară, dar asta nu înseamnă că ar trebui să o faci și tu.

    Ce este Doomscrolling?

    Doomscrolling, adică scanarea obsesivă a rețelelor sociale și a site-urilor web pentru vești proaste, declanșează eliberarea hormonilor de stres care vă pot afecta sănătatea mentală și fizică. … Constrângerea este atât de comună încât are chiar un nume: doomscrolling.

     Related Articles

     URMĂREȘTE-NE

     4,173FaniÎmi place
     1,347CititoriConectați-vă
     2,421AbonațiAbonați-vă

     ARTICOLE POPULARE