fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Dimensiunea fontului rem răspunde?

Prin utilizarea unităților rem CSS, componentele își vor schimba dimensiunea atunci când dimensiunea fontului rădăcină se schimbă, oferind dezvoltatorilor o altă metodă de design receptiv. Unitatea CSS „rem” înseamnă „rădăcină em”. Scara unui rem depinde de dimensiunea fontului html rădăcină.

În plus, REM este doar pentru dimensiunea fontului?
În timp ce em este relativ la dimensiunea fontului părintelui său direct sau cel mai apropiat, rem este doar relativ la dimensiunea fontului html (rădăcină). Jeremy tinde să le favorizeze, datorită capacității de a controla o zonă a unui design.

Ținând cont de acest lucru, Ce înseamnă REM în dimensiunea fontului?
Pentru a recapitula, unitatea rem înseamnă „Dimensiunea fontului elementului rădăcină”.

(rem înseamnă „rădăcină em”.) Elementele

 • din interiorul
   cu o clasă de rems își iau dimensiunea de la elementul rădăcină ( ). Aceasta înseamnă că fiecare nivel succesiv de cuibărit nu continuă să devină mai mare.

   Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

   REM se scalează cu dimensiunea ecranului?

   1 Răspuns. Unitatea rem înseamnă dimensiunea fontului elementului rădăcină, care este elementul html din documentele HTML. Adică este „rădăcina em”. Nu are absolut nimic de-a face cu dimensiunea ecranului.

   Ce este un font responsive?

   Textul receptiv în sine este o abordare pentru a crea texte pe o pagină web care pot fi citite bine pe o varietate de dispozitive și dimensiuni de ecran. Nu înseamnă doar schimbarea dimensiunii pe un alt ecran. Acoperă o bună lizibilitate și coeziune între text și elementele care îl înconjoară.

   Ar trebui să folosesc rem pentru lățime?

   Note finale. Utilizați em numai pentru dimensionarea care trebuie să fie scalată în funcție de dimensiunea fontului unui element, altul decât elementul html (rădăcină). Utilizați unitatea rem pentru elementele care se scalează în funcție de setările pentru dimensiunea fontului browserului utilizatorului.

   Este rem mai bun decât PX?

   În esență, ceea ce înseamnă este că suportul pentru redimensionarea px este mai bun decât rem. Browserele mai noi acceptă redimensionarea px și pentru browserele mai vechi în orice mod vom recurge la px .

   Ar trebui să folosesc rem pentru umplutură?

   Nu utilizați rem/em pentru umpluturi, margini și multe altele.

   Ce reprezintă em și rem?

   Rezumat: rem : o unitate CSS care este relativă la dimensiunea fontului elementului html. em : o unitate CSS care este relativă la dimensiunea fontului elementului părinte.

   Cum schimb dimensiunea fontului în rem?

   Valorile rem sunt relative la elementul html rădăcină, nu la elementul părinte. Adică, dacă dimensiunea fontului elementului rădăcină este 16px, atunci 1 rem = 16px pentru toate elementele. Dacă dimensiunea fontului nu este definită în mod explicit în elementul rădăcină, atunci 1rem va fi egal cu dimensiunea fontului implicită furnizată de browser (de obicei 16px).

   Ce este măsurarea rem?

   rem, unitate de dozare a radiațiilor (cum ar fi de la raze X) aplicată oamenilor. Derivat din sintagma Roentgen echivalent om, rem este acum definit ca doza în rads care va provoca aceeași cantitate de vătămare biologică ca un rad de raze X sau raze gamma.

   Se modifică dimensiunea fontului în designul responsive?

   Într-o abordare receptivă, în care ajustăm dimensiunea fontului la punctele de întrerupere stabilite, adesea vom ajusta în mod arbitrar lățimea unui container pentru a menține lungimea corectă a liniei. Cu toate acestea, cu tipografia fluidă, ajustarea la anumite puncte de întrerupere devine inutilă.

   Ce este dimensiunea REM în CSS?

   Egal cu valoarea calculată a font-size pe elementul rădăcină. Când sunt specificate pe proprietatea font-size a elementului rădăcină, unitățile rem se referă la valoarea inițială a proprietății. Aceasta înseamnă că 1rem este egal cu dimensiunea fontului elementului html (care pentru majoritatea browserelor are o valoare implicită de 16px).

   Cum se calculează dimensiunea fontului receptiv?

   La o lățime a ferestrei de vizualizare de 414 px , 3,6 vw va fi de 3,6 % sau aproximativ 15 px . Deci, dimensiunea fontului calculată va fi 21px + 15px , sau aproximativ 36px . La o lățime a dispozitivului de 1440px, 3.6vw va ajunge să fie de aproximativ 52px, deci dimensiunea fontului va fi de 21px + 52px sau aproximativ 73px.

 • Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE