fbpx
11.8 C
New York City
luni, februarie 26, 2024

Este Adobe Analytics sau Google Analytics mai bun?

Dar, dacă sunteți o întreprindere mică și doriți o analiză gratuită și precisă a site-ului dvs. pe cont propriu, atunci Google Analytics ar trebui să fie opțiunea dvs. Dar dacă sunteți dispus să investiți în comerțul electronic avansat și analize tehnice, Adobe Analytics este opțiunea mai bună.

În plus, Există ceva mai bun decât Google Analytics?
Suita Piwik PRO Analytics

Piwik PRO Analytics Suite (PPAS) este o alternativă prietenoasă cu confidențialitatea la Google Analytics. Este ideal pentru sectoarele care se ocupă de date sensibile ale clienților, cum ar fi guvernul, asistența medicală sau finanțele. Fiecare organizație care caută un instrument de analiză aliniat cu legile privind protecția datelor ar trebui să îl verifice.

În ceea ce privește acest, Google Analytics este încă cel mai bun?
În general, cel mai bun instrument de analiză a site-urilor web: Google Analytics. Fără îndoială, Google Analytics este cel mai bun instrument de analiză disponibil.

Întrebări frecvente:

Google Analytics încetinește site-ul dvs.?

6 Răspunsuri. Orice apeluri suplimentare către scripturi vă vor încetini site-ul. Cu toate acestea, Google Analytics vă recomandă să îl plasați într-un anumit loc, astfel încât să nu fie încărcat până când pagina nu s-a încărcat.

Pot folosi Adobe Analytics gratuit?

Instructorii și studenții colegiului vor putea folosi Adobe Analytics gratuit, împreună cu programa cursului și activități practice.

Pot să învăț Adobe Analytics gratuit?

Profitați la maximum de investiția dvs. în Analytics cu platforma noastră gratuită de învățare și asistență, Adobe Experience League. Aici, vă vom prezenta elementele de bază, cum ar fi Analysis Workspace, Report Builder și permisiunile de administrator.

Cât costă certificarea Adobe Analytics?

Dar, dacă înveți partea Adobe Analytics, cum îți demonstrezi cunoștințele? Aici intervine Examenul Adobe Analytics Business Practitioner. Acest examen costă 225 USD, iar nota de trecere este de 30/50 de întrebări sau 60 la sută.

Google Analytics poate fi de încredere?

Este posibil ca datele dvs. din Google Analytics să nu fie atât de precise pe cât credeți. Dacă aveți un volum mare de vizite, datele dvs. ar putea fi ușor reduse cu 10-80% sau chiar mai mult.

Google Analytics arată tot traficul?

Configurarea incorectă a filtrului poate împiedica Google Analytics să vă afișeze tot traficul. Asigurați-vă că nu ați configurat două filtre „Includeți” de același tip. Dacă nu este cazul, verificați ordinea filtrelor pentru eventualele greșeli care ar putea filtra din greșeală toate datele dvs.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE