fbpx
21.8 C
New York City
vineri, iulie 19, 2024

Este analiza datelor o carieră bună?

Analiștii de date calificați sunt unii dintre cei mai căutați profesioniști din lume. Deoarece cererea este atât de puternică, iar oferta de oameni care pot face cu adevărat această treabă este atât de limitată, analiștii de date obțin salarii uriașe și avantaje excelente, chiar și la nivel de intrare.

În ceea ce privește acest lucru, Este solicitat un loc de muncă în analiza datelor? Un studiu McKinsey Global Institute afirmă că SUA se vor confrunta cu o penurie de aproximativ 190.000 de oameni de știință de date și 1,5 milioane de manageri și analiști care pot înțelege și lua decizii folosind Big Data până în 2018. Cererea este deosebit de acută în India, unde tehnologiile și instrumentele acum există, dar nu utilizatorii calificați.

De asemenea oamenii întreabă, Este plictisitor să fii analist de date? A fi un om de știință a datelor nu este tot ceea ce s-a crezut să fie. Are partea ei de sarcini plictisitoare, repetitive. Potrivit unui nou sondaj, în medie, oamenii de știință de date își petrec mai mult de jumătate din timp (53 la sută) făcând lucruri pe care nu le sapă – cum ar fi curățarea și organizarea datelor pentru analiză.

Întrebări frecvente:

Poate fi cineva analist de date?

În timp ce o diplomă de licență este cea mai comună calificare la nivel de intrare, unele companii caută candidați cu o diplomă de master în analiza datelor sau un domeniu conex. Un studiu realizat de IBM din 2017 a constatat că șase la sută din fișele postului de analist de date necesită o diplomă de master sau doctorat [2].

Este analistul de date o carieră bună pentru introvertiți?

Deși există un anumit nivel de colaborare necesar pentru a reuși ca cercetător de date (de exemplu, cu analiști de date sau cu părțile interesate cheie în afaceri, precum și cu alți oameni de știință în date sau ingineri de învățare automată), o bună parte din munca unui cercetător de date este în dezvoltarea cadrului. — o slujbă solo grozavă pentru un introvertit.

De ce este știința datelor cea mai tare job?

Când oamenii de știință de date fac parte dintr-o organizație, ei pot crea mai multe modele predictive de predispoziție la fraudă și le pot folosi ca alerte, de fiecare dată când sunt recunoscute date suspecte. În afară de aceasta, știința datelor poate ajuta organizațiile să înțeleagă unde și când produsele lor se vând cel mai bine.

Este știința datelor mai bună decât programarea?

Atât știința datelor, cât și ingineria software-ului necesită abilități de programare. În timp ce Data Science include statistici și Machine Learning, Ingineria software se concentrează mai mult pe limbaje de codare. Ambele opțiuni de carieră sunt solicitate și foarte pline de satisfacții. În cele din urmă, depinde de alegerea dvs. de interes.

Poate un analist de date să devină CEO?

Nu există bariere pentru oamenii de știință de date pentru a deveni CEO, dar trebuie să-și demonstreze abilitățile în fiecare aspect. Dar ei nu vor avea suficient timp pentru a face munca de cercetător al datelor, deoarece pentru a fi un manager senior eficient, timpul și abilitățile lor le folosesc în interacțiunea cu oamenii.

Este știința datelor supraevaluată?

Da, Data Science este supraevaluată. Știința datelor este un „concept pentru a unifica statistica, analiza datelor, informatica și metodele aferente acestora” pentru a „înțelege și analiza fenomenele reale” cu date.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE