fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Este bine să folosiți videoclipul ca fundal pe site-ul web?

În timp ce videoclipul de fundal nu este întotdeauna o mișcare inteligentă pentru fiecare site web. Dar când funcționează, face un site web să iasă în evidență, crește timpul petrecut pe site și transmite rapid marca unei companii în ton și dispoziție. Să ne uităm la câteva exemple de site-uri care au folosit fundaluri video pentru site-uri web în mod strategic și eficient.

De asemenea întrebarea este, Ar trebui să folosesc videoclipul ca fundal pentru site-ul web?
Folosiți un videoclip de fundal numai atunci când va îmbunătăți cu adevărat aspectul site-ului dvs. Este tentant să te apuci de un lucru strălucitor, nou, fără a lua în considerare impactul acestuia. În timp ce impactul va fi minim dacă este făcut corect, site-ul dvs. va fi mai lent. Schimbarea unei imagini statice pentru un videoclip trebuie să merite.

La fel, Fundalurile video sunt o idee bună?
Fundalurile video pot fi atrăgătoare din punct de vedere vizual și pot, de asemenea, să transmită despre ce este compania dvs. într-un mod foarte succint. … Alte utilizări excelente pentru videoclipurile de fundal includ: afișarea capturilor de ecran ale software-ului dvs., conectarea oamenilor cu cultura companiei dvs. sau crearea unei conexiuni emoționale cu vizitatorii.

  Întrebări frecvente:

  Ar trebui să folosesc videoclipuri pe site-ul meu?

  Videoclipurile păstrează oamenii pe site-ul dvs. mai mult timp și îi interacționează cu conținutul dvs. Oamenii lucrează cu oameni, iar videoclipurile îi ajută pe oameni să vă cunoască, să vă placă și să aibă încredere. Videoclipurile îți mențin publicul interesat, indiferent de produsul sau serviciul tău. Videoclipurile sunt rapide și convenabile.

  Cât de lung ar trebui să fie un videoclip de fundal al site-ului?

  Ar trebui să limitați întotdeauna durata videoclipului dvs. la cel mult 30-40 de secunde, sau chiar mai bine, găsiți un videoclip scurt care să se difuzeze fără probleme, astfel încât să pară un videoclip mai lung, dar ar putea avea o dimensiune mai mică de 1 MB sau 2 MB, in functie de lungime.

  Cum afectează videoclipurile web?

  Nu numai că videoclipul explică într-un mod în care cuvintele singure uneori nu pot, dar, de asemenea, stimulează SEO unei pagini web și generează mai multe conversii. … Acesta este motivul pentru care mulți oameni ezită să încorporeze videoclipuri în strategia lor de marketing legal – se tem că va afecta timpul de încărcare a site-ului lor.

   Cât de mare ar trebui să fie un fundal video?

   Ghid generale de producție

   Păstrați videoclipul în jur de 10-15 secunde. Ar trebui să fie o perioadă adecvată de timp pentru a transmite o idee sau o emoție intenționată.

   Ce dimensiune ar trebui să aibă un fundal video?

   Erou sau videoclipuri de fundal:

   Rezoluția minimă pe care o recomandăm este de 720p sau mai mare. Vă recomandăm să utilizați fișiere video mp4. (Codecul H. 264 este în general cel mai bun, dar pot funcționa și altele).

   Ce este un videoclip de fundal?

   Pentru cei neinițiați, videoclipurile de fundal sunt fragmente scurte, bucle de videoclip, care sunt redate pe pagini web (adesea pe pagina de pornire) și adaugă un element cinematografic, captivant, care este un pas deasupra fotografiei de stoc.

   Care este cea mai bună calitate pentru video?

   Dacă sunteți în căutarea pentru mai multă flexibilitate în editare, atunci încercați 2k sau 4k și ieșiți în 1080p. Dacă doriți o calitate MAXIMĂ posibilă, atunci desigur – alegeți cea mai înaltă rezoluție posibilă, dar pentru majoritatea videoclipurilor de zi cu zi 1080p sau chiar 720p sunt suficiente.

   Pot folosi videoclipuri YouTube pe site-ul meu?

   O mulțime de videoclipuri YouTube sunt cele pe care le poți folosi pe site-ul sau blogul tău. În 2011, YouTube a început să permită oamenilor să-și posteze videoclipurile cu licențe Creative Commons. … Aceste videoclipuri sunt disponibile pentru postare pe site-ul sau blogul dvs., chiar dacă este unul comercial. CC BY este cea mai permisivă licență CC.

    Ce face un fundal bun?

    Vrei să fie suficient de curat încât să nu distragă atenția și, de asemenea, fără dezordine, astfel încât spectatorii să se concentreze atent asupra subiectului tău. Căutați un fundal care să nu prezinte prea multe culori sau modele. Acest lucru nu numai că menține lucrurile curate, dar creează și un contrast vizual între subiectul tău și împrejurimile lui.

    Ce fundaluri folosesc youtuberii?

    Mulți utilizatori populari de pe YouTube folosesc material cu sclipici, catifea zdrobită, șifon, blană artificială sau pânză de culoare solidă strălucitoare ca fundal. Vizitați piețele locale de magazine de țesături din apropiere sau puteți cumpăra oricând țesături online.

    De ce este important să adăugați un fundal designului dvs.?

    Nu se poate nega faptul că designul de fundal este important. Fundalul pe care îl alegeți vă poate schimba dramatic designul și vă poate face grafica să pară completă. … Imaginile de fundal bine compuse vă pot ajuta să creați spațiu pentru suprapunerea textului. Fundalul poate oferi designului mai mult context, oferind elemente vizuale de sprijin.

     Related Articles

     [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

     ARTICOLE POPULARE