fbpx
21.8 C
New York City
vineri, iulie 19, 2024

Este conținutul ascuns rău pentru seo?

Ascunderea textului sau a linkurilor din conținutul dvs. pentru a manipula clasamentele de căutare Google poate fi considerată înșelătoare și reprezintă o încălcare a Regulilor Google pentru webmasteri. Textul (cum ar fi cuvintele cheie excesive) poate fi ascuns în mai multe moduri, inclusiv: Utilizarea textului alb pe un fundal alb.

Ținând cont de acest lucru, Vede Google conținut ascuns? Google redă pagina web pentru a aproxima ceea ce ar putea vedea un utilizator. Dacă conținutul este ascuns în spatele unui link „citește mai mult” pentru a face conținutul vizibil pe pagină, atunci este în regulă. Dacă un utilizator îl poate vedea, atunci Google îl poate vedea și el. Google vizualizează paginile web ca un utilizator.

În ceea ce privește acest lucru, Opacitatea 0 afectează SEO? Nu sunt sigur ce vrei să spui prin cititoare de ecran, dar dacă ești îngrijorat de SEO, atunci nu, opacitatea nu va afecta SEO. Cea mai bună practică este de a face pagina prietenoasă cu oamenii.

Întrebări frecvente:

Cum descoperi textul ascuns?

Faceți clic pe Fișier > Opțiuni > Afișare, apoi sub Afișați întotdeauna aceste semne de formatare pe ecran, bifați caseta de selectare Text ascuns. Faceți clic pe Fișier > Opțiuni > Avansat, apoi sub Afișare conținut document, bifați caseta de selectare Afișare desene și casete de text pe ecran.

Butoanele afectează SEO?

Butoanele pot încetini viteza de încărcare a site-ului dvs. Ele plasează, de asemenea, site-uri web mai sus, care sunt accesibile tuturor.

De ce site-urile web vă fac să faceți clic pentru a citi mai multe?

Butonul Citiți mai mult permite designerilor să ascundă conținut în bloc pentru a oferi utilizatorilor acces mai rapid la conținutul articolului de mai jos (și, sperăm, mai puține motive pentru a abandona site-ul înainte de a găsi conținut relevant). Încărcare mai rapidă a paginii. Pentru conținutul bogat în multimedia, încărcările întregii pagini pot fi foarte lente.

Cum creez un link Citiți mai multe?

Configurați textul Citiți mai multe adăugând acest cod la conținut. Evidențiați linkul Citiți mai multe și faceți clic pe pictograma Link din bara de instrumente. În caseta Inserați / Editați legătura, introduceți eticheta de îmbinare a arhivei, semnul # și numele pe care l-ați dat ancora. Faceți clic pe Inserare pentru a crea legătura.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE