fbpx
15.7 C
New York City
miercuri, aprilie 10, 2024

Este desktopul Dell sau HP mai bun?

Dacă doriți o mașină arătoasă, care să ofere performanțe fantastice, HP este în mod clar calea de urmat. Cu toate acestea, dacă prețul este un factor, Dell poate fi preferința dvs. Chiar dacă computerele all-in-one de la HP tind să vină cu un standard de memorie mai mare, ambele mărci sunt comparabile din punct de vedere al performanței.

În ceea ce privește acest, Care este cel mai rapid computer desktop? CEL MAI BUN GENERAL: Desktop Dell XPS 8930 Tower

Are un procesor i7 cu 8 nuclee care rulează la 4,7 GHz, 64 GB RAM și patru terabytes de stocare (2TB SSD + 2TB Hard Drive). Aceste caracteristici fac din XPS 8930 cel mai puternic computer desktop pe care îl recomandăm de departe.

De asemenea oamenii întreabă, Sunt computerele Dell de bună calitate? Sunt bune laptopurile Dell? Da. Laptopurile Dell sunt computere de înaltă calitate, cu baterii puternice, design elegant, hardware intern de ultimă generație și o varietate de accesorii care le fac un instrument convenabil pentru serviciu sau afaceri. Laptopurile Dell sunt elegante și portabile și există multe modele din care să alegeți pentru a se potrivi nevoilor și bugetului dumneavoastră.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Ce turn de computer ar trebui să cumpăr?

Se recomandă 4 GB sau mai mult pentru calcularea de bază. Cele mai multe desktop-uri obișnuite vin cu 8 GB până la 16 GB, iar 16 GB vă va oferi suficientă capacitate multitasking pentru activități precum editarea foto și video sau jocuri. Dacă credeți că ați putea avea nevoie de mai multă memorie mai târziu, alegeți un model care vă permite să extindeți memoria RAM.

Care este o viteză bună a procesorului pentru un desktop?

O viteză bună a procesorului este între 3,50 și 4,2 GHz, dar este mai important să aveți o performanță cu un singur fir. Pe scurt, 3,5 până la 4,2 GHz este o viteză bună pentru procesor.

Lenovo sau Dell sunt mai bune?

În comparație între Lenovo și Dell, în general, laptopurile Dell sunt o opțiune bună în ceea ce privește prețul, dar când vine vorba de alți factori precum inovația, durata de viață a bateriei și specificațiile, laptopurile Lenovo sunt în fruntea listei. Pe lângă faptul că sunt evaluate drept cel mai bun laptop de către majoritatea oamenilor, laptopurile Lenovo oferă un raport calitate-preț excelent.

Sunt Dell și HP aceeași companie?

Dell, care în urmă cu 32 de ani a început o afacere cu computere personale din căminul său din colegiu, și-a încheiat oficial fuziunea gigantică de 67 de miliarde de dolari cu EMC, o companie de stocare a datelor cu interese în software și securitate. … Cealaltă jumătate a vechii companii, specializată în vânzarea de PC-uri și imprimante, se numește acum HP Inc.

  Ce este un computer desktop bun pentru a lucra de acasă?

  Apple iMac 27-inch (2020)

  Apple iMac de 27 de inchi câștigă o cameră web de 1080p, o nouă opțiune de ecran cu finisaj mat și alegeri mai rapide pentru CPU și GPU. Adăugați toate acestea și rămâne unul dintre cele mai bune computere all-in-one cu ecran mare pentru consumatorii și cei care lucrează de acasă.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE