fbpx
9.4 C
New York City
duminică, decembrie 3, 2023

Este dragostea trăită mai bună decât K-on?

Love Live este în ligi mai populare decât K-on chiar acum în 2021. Atât în ​​afara Japoniei, cât și în interiorul Japoniei. Ignorând Covid, seiyuusii Love Live au încă din când în când spectacole live care vând sute, dacă nu mii de bilete, în timp ce K-on este menționat cu adevărat doar de fanii spectacolului.

În plus, Ce înseamnă K-on în japoneză? „K-On” se pronunță la fel ca și cuvântul 軽音 keion, care înseamnă „muzică ușoară” (în sensul japonez, nu în sensul clasic). Personajele principale fac, desigur, parte din clubul de muzică ușoară, care este 軽音部 keion-bu. „Clubul K-On”, dacă vreți.

De asemenea oamenii întreabă, Pe ce oraș se bazează K-on? Micul oraș Toyosato (este al 20-lea cel mai mic oraș din Japonia, iar dintre cele 20 de orașe, are a 5-a cea mai mică dimensiune a populației) găzduiește fosta școală elementară Toyosato, inspirația din viața reală din spatele școlii iconice de la K-ON. !. Orașul real din K-ON! nu este niciodată numit și este ascuns intenționat.

Întrebări frecvente:

K la școală este toate fetele?

Structura si Organizarea. Liceul Sakura este o școală pentru fete condusă de directorul său Yoji Okiyama. Clasele sunt structurate cu numere care sunt atașate grupului de ani. Există cinci clase pe grup de an cu o medie de 30-40 de elevi.

Este dragostea în direct populară?

Nu este prea greu de înțeles acum de ce Love Live a devenit franciza de succes care este astăzi. Cu o multitudine de produse precum fani, curele de cauciuc, cărți poștale și, desigur, cosplay-uri, există o mulțime de modalități prin care fanii pot continua să susțină franciza, precum și personajele lor preferate.

Cine a animat K-ON?

O adaptare anime cu 13 episoade regizată de Naoko Yamada, scrisă de Reiko Yoshida și produsă de Kyoto Animation, a fost difuzată între 3 aprilie și 26 iunie 2009 pe TBS în Japonia. Episoadele au început să fie difuzate pe rețelele ulterioare la date ulterioare, care includ BS-TBS, MBS și CBC.

K-ON este potrivit pentru copiii de 12 ani?

„K-On!” are rating PG-13 – Adolescenți de 13 ani sau mai mult, deci este mai prietenos pentru adolescenți.

Ce se întâmplă în sezonul 2 K-ON?

se învârte în jurul membrilor Clubului de Muzică Ușoară în timp ce își experimentează viața de zi cu zi de liceu. De la repetiții pentru concerte până la pur și simplu încurcătură, ei sunt gata să facă din ultimul lor an împreună unul interesant!

Este adevărată școala de la K-on?

Școala elementară Toyosato a fost construită în 1937 și a fost proiectată de William Merrell Vories. Este situat în stația Toyosato, un mic oraș rural japonez în mijlocul nicăieri, cu orezări mari și foarte puține servicii.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE