fbpx
21.6 C
New York City
luni, mai 20, 2024

Este hreflang bun pentru seo?

De ce este o problemă. Motoarele de căutare ignoră orice etichetă hreflang nevalidă, ceea ce înseamnă că pot trece cu vederea versiunile alternative ale paginii dvs. Acest lucru este rău pentru SEO, deoarece înseamnă că motoarele de căutare ar putea să nu fie capabile să arate utilizatorilor cea mai potrivită versiune a paginii tale.

De asemenea oamenii întreabă, Ce este hreflang și de ce este important în SEO?
De ce este important hreflang pentru SEO? Atributul hreflang îi spune Google ce limbă și țara vizați pentru o anumită pagină, creând o experiență de utilizator mai bună pentru utilizatorii care caută în limba și țara respectivă.

Pe lângă asta, Ajută hreflang cu conținutul duplicat?
În cele din urmă: hreflang nu rezolvă problemele de conținut duplicat.

Întrebări frecvente:

Google accesează hreflang-ul cu crawlere?

Google nu folosește hreflang sau atributul HTML lang pentru a detecta limba unei pagini; în schimb, folosim algoritmi pentru a determina limbajul.

Ce este hreflang sitemap?

Mai simplu, un sitemap hreflang vă permite să spuneți Google (alte motoare de căutare sunt disponibile) versiunea cea mai potrivită a site-ului dvs. pentru a fi oferită utilizatorilor – în funcție de limba și/sau regiunea lor. … Dacă sunteți o organizație cu acoperire internațională, atunci sunt șanse să utilizați sitemap-urile hreflang.

  Când ar trebui să utilizați hreflang?

  Introdus de Google în decembrie 2011, atributul hreflang vă permite să arătați motoarelor de căutare care este relația dintre paginile web în limbi alternative. Este util atunci când ați creat conținut care este specific unui public local.

  Ce este hreflang și canonic?

  Etichetele canonice sunt folosite pentru a semnala versiunea oficială a unei adrese URL, în timp ce etichetele hreflang sunt folosite pentru a potrivi conținutul corect cu utilizatorii specifici regiunii care vorbesc o altă limbă.

  Cum pronunți hreflang?

  Mulți oameni știu că este ceva ce ar trebui să folosească, dar nu știu de ce sau ce este exact hreflang, darămite cum să-l spună. Apropo, se pronunță H-ref-lang!

  Unde pun hreflang?

  Adăugați hreflang la

  fișier php. Pentru a accesa acest fișier, va trebui să navigați la Aspect > Editor de teme sau să utilizați Protocolul de transfer de fișiere (FTP). În acest exemplu, etichetele trebuie adăugate la conținutul în limba engleză. Etichetele x-default și hreflang engleză indică, de asemenea, pagina de conținut în limba engleză.

  Ce este hreflang reciproc?

  Hreflang este reciproc, așa că toate versiunile alternative trebuie să confirme relația. Când pagina X trimite la pagina Y folosind hreflang pentru a o specifica ca pagină alternativă, pagina Y trebuie să aibă un link de retur. … Link-uri de returnare non canonice – URL-uri cu link-uri de returnare hreflang non canonice.

   Cum adaug etichete hreflang în WordPress?

   Pe ecranul de editare a postării, veți observa o nouă metabox etichetată HREFLANG tags. Mai întâi trebuie să adăugați adresa URL a postării pe care o editați în prezent și apoi să selectați limba acesteia. După aceea, trebuie să faceți clic pe butonul plus pentru a adăuga adrese URL ale altor variante ale postării și limba lor.

   Cum repar etichetele hreflang cu erori?

   Erori de returnare a etichetei

   De multe ori, „linkul lipsă” se datorează faptului că etichetele nu includ o referință la pagina în sine. Adnotările dvs. ar trebui să fie autoreferențiale. Pagina A ar trebui să folosească adnotarea rel-alternate-hreflang care se leagă la ea însăși.

   Am nevoie de etichete hreflang?

   Dacă aveți o audiență în diferite țări din lume, site-ul dvs. – și eforturile de marketing digital – vor beneficia de pe urma utilizării etichetelor hreflang. Atributul hreflang îi spune Google ce limbă și țara vizați pentru o anumită pagină.

   Cum remediați conflictul hreflang și rel canonical?

   Pentru a remedia această greșeală, eliminați toate adresele URL hreflang aflate în conflict și asigurați-vă că aveți o singură adresă URL specificată pentru o anumită limbă și țară.

   Articolul precedent
   Articolul următor

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE