fbpx
15.2 C
New York City
sâmbătă, mai 18, 2024

Este iframe rău pentru seo?

Deoarece motoarele de căutare consideră conținutul din iFrames ca aparținând unui alt site web, tot ceea ce poți spera este să nu aibă efect. iFrame-urile tind să nu ajute și nici să nu dăuneze clasamentului dvs. în motoarele de căutare. Din acest motiv, cel mai bine este să vă abțineți de la utilizarea iFrame-urilor pe paginile principale pe care doriți să le clasați în fruntea rezultatelor motoarelor de căutare.

În ceea ce privește acest lucru, De ce nu ar trebui să folosiți iframe? Dacă creați un iframe, site-ul dvs. devine vulnerabil la atacuri între site-uri. Este posibil să obțineți un formular web rău intenționat care poate fi trimis, prin phishing-ul datelor personale ale utilizatorilor dvs. Un utilizator rău intenționat poate rula un plug-in. Un utilizator rău intenționat poate modifica adresa URL a site-ului sursă.

În plus, Google ignoră iFrame-urile? IFrames sunt uneori folosite pentru a afișa conținut pe pagini web. Este posibil ca conținutul afișat prin iFrames să nu fie indexat și disponibil pentru a apărea în rezultatele căutării Google. Vă recomandăm să evitați utilizarea iFrame-urilor pentru a afișa conținut.

Întrebări frecvente:

Ce sunt iFrame-urile în SEO?

Un iFrame, sau „cadru inline”, este un element HTML care vă permite să adăugați conținut de pe un alt site web sau de la o terță parte direct pe propriul dvs., fără a perturba niciun element interactiv din acel conținut.

iFrame-urile pot fi accesate cu crawlere?

Google accesează cu crawlere cadrele iFrame. Deși capacitatea Google de a accesa cu crawlere iFrame este limitată, webmasterii pot profita și de această acțiune prin gestionarea linkurilor de intrare de la blogurile de publicitate de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) sau alt conținut. …

  Ce pot folosi în loc de iframe?

  Utilizați obiectul Tag ca alternativă la Iframe în HTML

  Eticheta obiect este o alternativă la eticheta iframe în HTML. Putem folosi eticheta pentru a încorpora diferite componente multimedia, cum ar fi imagine, video, audio, etc. Eticheta obiect are un atribut de date în care putem defini adresa URL a paginii web care urmează să fie încorporată.

  Când ar trebui să folosesc iframe?

  Ce este un iframe și când îl folosiți? Dezvoltatorii folosesc în principal eticheta iframe pentru a încorpora un alt document HTML în cel curent. S-ar putea să te fi încrucișat cu el atunci când a trebuit să incluzi un widget terță parte (cum ar fi celebrul buton de like de pe Facebook), un videoclip YouTube sau o secțiune de publicitate pe site-ul tău.

  Care este diferența dintre iframe și API?

  După cum am menționat anterior, iFrame are o logică internă integrată. Soluțiile KYC bazate pe API solicită clienților să creeze singuri o mulțime de blocuri: întreaga călătorie a utilizatorului, abordarea zonelor gri, ecrane, răspunsul sistemului etc.

  iFrame-urile contează ca backlink-uri?

  Din perspectiva mea, aș spune că nu va fi, deoarece vă oferă doar sucul de legătură. Backlink-urile nu sunt altceva decât link-urile de intrare către o pagină web. Când o pagină trimite la orice altă pagină, se numește backlink.

  Google indexează conținutul într-un iframe?

  Pot fi indexate datele structurate dintr-un iframe? Da. Google redă pagini și în acest proces preia conținutul oricărui iframe. Aceasta include date structurate.

  Ce este traficul iFrame?

  iFrame-urile sunt elemente web care facilitează inserarea conținutului extern de la o altă adresă URL sau alte pagini web într-o pagină web. De exemplu, widget-urile rețelelor sociale și videoclipurile YouTube sunt de obicei inserate în paginile web. Deci, traficul iFrame este pur și simplu trafic care derivă din conținutul iFrame.

  Este iFrame un lucru?

  iFrame sau cadru flotant este o fereastră separată, un document HTML care deschide pagini noi în paginile principale. … Folosirea acestei etichete poate fi adesea riscantă și amenință cu sancțiuni: site-ul web încetează să controleze complet conținutul documentului, deoarece o parte din acesta este încărcată de pe un alt site printr-un iframe.

   Este iframe ilegal?

   Da. acest lucru este legal deoarece site-ul dvs. nu găzduiește materialul. Scrieți cod (iFrame) care spune browserului utilizatorilor să afișeze ambele pagini în același ecran.

   IFrame-urile sunt învechite?

   IFrames nu sunt învechite, dar motivele pentru care le folosesc sunt rare. Folosirea IFrames pentru a vă oferi propriul conținut creează un „zid” în jurul accesării conținutului din acea zonă. Pentru crawlerele precum Google, nu este imediat clar că conținutul într-un iframe va fi clasat la fel de bine ca și cum conținutul ar fi pur și simplu parte a paginii.

   Sunt iFrame sigure?

   În lumea dezvoltării web, iframe-urile sunt o metodă sigură de încorporare a conținutului de pe alte site-uri în propria pagină. Sunt pur și simplu containere izolate pe o pagină web care sunt gestionate complet independent de o altă gazdă, de obicei o terță parte.

   Ar trebui să utilizați iFrames în 2021?

   Nu trebuie să scrieți coduri JavaScript pentru a trimite formularul. Desigur, există și alte utilizări, altele decât transmiterea formularelor. Deci, folosirea unui