fbpx
11.8 C
New York City
luni, februarie 26, 2024

Este lcp un factor de clasare?

Largest Contentful Paint (LCP) este un G. Acest ghid explică ce este LCP și cum să obții cele mai bune scoruri.

La fel, LCP afectează SEO?
Deoarece Google recunoaște Largest Contentful Paint ca o măsură critică, contează pentru SEO. Mai simplu spus, dacă site-ul tău se încarcă lent, SEO se va deteriora. … Să aruncăm o privire la principalele motive pentru care ar trebui să îmbunătățiți LCP pentru a îmbunătăți SEO.

  În ceea ce privește acest lucru, Ce este LCP în Core Web Vitals?
  Largest Contentful Paint (LCP) este un Core Web Vital care măsoară timpul în secunde de la momentul în care pagina începe să se încarce până la momentul în care cel mai mare bloc de text sau element de imagine este redat pe ecran. Scopul său este de a măsura când conținutul principal al paginii s-a terminat de încărcat.

  Întrebări frecvente:

  Care este impactul LCP?

  Pentru site-urile WordPress, trei factori afectează LCP: timpii de răspuns lent al serverului, JavaScript și CSS care blochează randarea și timpul de încărcare lent al resurselor.

  Ce este FCP și LCP în SEO?

  Unele dintre cele mai importante funcții și actualizări noi implică cea mai mare vopsea de conținut (LCP), prima vopsea de conținut (FCP), întârziere la prima intrare (FID) și schimbarea cumulată a aspectului (CLS). Cea mai mare vopsea plină de conținut (LCP)

  Cum îmi pot îmbunătăți LCP și CLS?

  Acum știi ce să îmbunătățești! Potrivit Google, LCP este afectat de o serie de factori: Timpi de răspuns lent al serverului: optimizați-vă serverul, utilizați un CDN, stocați activele în cache etc. JavaScript și CSS care blochează randarea: deci reduceți CSS-ul, amânați CSS-ul necritic și CSS-ul critic inline.

  Ce este un scor LCP bun?

  Ce este un scor LCP bun? # Pentru a oferi o experiență bună pentru utilizator, site-urile ar trebui să depună eforturi pentru a avea cea mai mare vopsea de conținut de 2,5 secunde sau mai puțin. Pentru a vă asigura că atingeți această țintă pentru majoritatea utilizatorilor dvs., un prag bun de măsurat este percentila 75 de încărcare a paginii, segmentată pe dispozitivele mobile și desktop.

  Cum îmi verific LCP?

  Un alt mod de a măsura LCP în sintetic este Google Lighthouse în Chrome Dev Tools. Accesați fila Lighthouse și apăsați butonul „Generează raport”. Când testul este finalizat, puteți verifica scorul LCP printre celelalte valori.

  Cum îmi pot reduce LCP în mobil?

  Optimizați, comprimați și reduceți orice conținut puteți

  Îmbunătățirea duratei de încărcare și redare a acestor tipuri de imagini va accelera direct LCP. Pentru a face acest lucru: convertiți imaginile în formate mai ușoare, cum ar fi JPEG 2000, JPEG XR sau WebP. Nu folosiți o imagine în primul rând, decât dacă este necesar 100%.

  Care este cea mai mare vopsea Contentful LCP?

  Cea mai mare vopsea de conținut este valoarea care măsoară timpul necesar unui site web pentru a afișa utilizatorului cel mai mare conținut de pe ecran, complet și gata de interacțiune. Google definește că această valoare ia în considerare doar conținutul de deasupra paginii, adică tot ceea ce apare fără derulare.

  Încărcarea leneră ajută LCP?

  Acum, dacă sunteți leneș să le încărcați și JavaScript este încărcat cu întârziere în ordinea de încărcare a paginii, înseamnă că imaginile vor fi descărcate mai târziu, mărind timpul LCP.

  Ce este CLS pentru SEO?

  Cumulative Layout Shift (CLS) este o măsură importantă, centrată pe utilizator, pentru măsurarea stabilității vizuale, deoarece ajută la cuantificarea frecvenței cu care utilizatorii se confruntă cu schimbări neașteptate de aspect — un CLS scăzut ajută la asigurarea faptului că pagina este încântătoare. Schimbările neașteptate ale aspectului paginii afectează experiența utilizatorului.

  Articolul precedent
  Articolul următor

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE