fbpx
7.7 C
New York City
vineri, aprilie 19, 2024

Este mai bine să construiești un site web de la zero sau să folosești un șablon?

Codarea unui site web de la zero permite mult mai multă libertate și personalizare, dar este un traseu puțin mai lung. A doua cale, începând cu un șablon de site web, este mult mai rapidă și mai simplă, dar vă poate limita creativitatea. Ambele metode au avantajele și dezavantajele lor și, în mod realist, probabil că puteți face ca oricare dintre opțiuni să funcționeze.

În ceea ce privește acest lucru, Ar trebui să folosesc un șablon pentru site-ul meu? Site-ul dvs. va fi simplu și minimal.

Dacă doriți să construiți un site web fără multe clopote, un șablon vă va oferi tot ceea ce căutați într-un site nou. De asemenea, dacă nu aveți foarte multe pagini sau mult conținut, acesta este locul potrivit.

De asemenea a fost întrebat, Ar trebui să folosesc un generator de site-uri web sau să-l construiesc pe al meu? – Timp – dacă site-ul tău trebuie să fie gata „pentru mâine”, un constructor de site-uri web este cea mai bună alegere. Veți putea să vă creați pagina web foarte rapid. Lucrul cu un dezvoltator web ți-ar lua mult mai mult timp.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Majoritatea designerilor web folosesc șabloane?

Designerii web profesioniști folosesc de obicei șabloane pentru proiecte mici care nu necesită personalizări grele. De asemenea, îl folosesc ca o machetă pentru a ajuta clienții să-și înțeleagă mai bine ideile complexe de design web. Cel mai bine, șabloanele pot ajuta designerii web să lucreze cu o eficiență mai mare.

Merită să-ți creezi propriul site?

A avea un site web este o necesitate pentru majoritatea companiilor și, chiar și atunci când este opțional, este totuși foarte recomandat. Site-ul dvs. web prezintă noi oportunități de a construi credibilitate, de a capta mai mulți clienți potențiali și de a afla despre cumpărătorii care vă vizitează site-ul.

De ce preferă oamenii să folosească șabloane într-un constructor de site-uri web?

Majoritatea creatorilor de site-uri web bazate pe șabloane și editorilor web utilizează WYSIWYG și mecanismele de glisare și plasare, făcându-le accesibile chiar și persoanelor care nu cunosc tehnologie. În plus, deoarece șabloanele sunt deja proiectate în prealabil, acestea pot fi modificate rapid, permițându-vă să vă lansați site-ul în câteva zile, dacă nu în ore.

Care sunt dezavantajele folosirii unui șablon?

Utilizarea șabloanelor poate face mai dificil să ieși în evidență din mulțime și poate da impresia de neoriginalitate dacă publicul tău a văzut același format de multe ori înainte.

Construirea unui site web este grea?

Crearea unui site web eficient este o muncă grea – cel puțin implică design și know-how SEO – și din acest motiv auto-construcțiile sunt incredibil de ineficiente. În loc să-ți depui toată energia pentru a construi un site web, timpul tău este mult mai bine petrecut făcând ceea ce faci cel mai bine – să-ți conduci afacerea.

Cât costă codificarea unui site web de la zero?

În medie, totuși, vă puteți aștepta să plătiți un cost inițial de aproximativ 200 USD pentru a construi un site web, cu un cost continuu de aproximativ 50 USD pe lună pentru întreținerea acestuia. Această estimare este mai mare dacă angajați un designer sau un dezvoltator – așteptați-vă la o taxă inițială de aproximativ 6.000 USD, cu un cost continuu de 1.000 USD pe an.

De ce nu ar trebui să utilizați un site web șablon?

Un site web bazat pe un șablon nu va fi niciodată unic și, având în vedere numărul de site-uri care concurează pentru atenție, site-ul dvs. nu ar trebui să arate ca al celorlalți. Șabloanele pot arăta uimitor la suprafață, dar odată ce intrați în codul lor, veți vedea câteva probleme serioase.

Ar trebui să folosesc un șablon pentru site-ul meu portofoliu?

Da! Folosirea unui șablon este inteligentă! Prea mulți designeri, inclusiv eu, își gîndesc prea mult portofoliul – și creează stres inutil. Când selectați un șablon, asigurați-vă că alegeți ceva simplu și care nu va împiedica conținutul.

Folosesc programatorii șabloane?

Dezvoltatorii front-end folosesc șabloane atunci când trebuie să finalizeze rapid un proiect sau un client nu are bani pentru a plăti pentru o soluție personalizată. Natura restrânsă a șabloanelor înseamnă că de multe ori trebuie făcută foarte puțină codare.

Cât timp durează să construiești un site web de la zero?

De asemenea, trebuie să luați în considerare cât timp va dura site-ul dvs. pentru a planifica și proiecta. Din experiența noastră, construirea unui site web durează de obicei între două și patru luni dacă lucrați cu o agenție profesionistă. Cu toate acestea, aveți și opțiunea de a utiliza un generator de site-uri web dacă trebuie să creați un site mai rapid.

Am nevoie de un dezvoltator pentru a construi un site web?

Pe scurt – dacă ați găsit o temă care vă place și doriți să o utilizați pe site-ul dvs. web, puteți configura lucrurile pe cont propriu. Nu este nevoie de un dezvoltator.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE