fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Este mai bine să proiectați mai întâi pe mobil?

În cele din urmă, mobilul va fi modul în care vă furnizați majoritatea serviciilor. Așa cum îmi place să spun, răspunsul ar trebui să fie întotdeauna pe mobil. … Raționamentul din spatele acestui lucru este simplu: designul mobil este mai limitat. La urma urmei, proiectați pentru un ecran mai mic și puteți încadra doar atâtea elemente în el.

  Pe lângă asta, Ar trebui să proiectez mai întâi dispozitivul mobil sau desktop?
  Există momente în care abordări diferite au sens, dar îmi place să cred că o regulă generală este de ajutor. Deci, data viitoare când proiectați un site, chiar dacă aveți doar o machetă pentru desktop, încercați mai întâi să porniți dispozitivul mobil.

  Ținând cont de acest lucru, Când proiectați cu o abordare primară mobilă Care dintre următoarele ar trebui luate în considerare?
  Ce este Mobile-First Design? După cum sugerează termenul, design-ul pe mobil este o abordare în care designerii web încep mai întâi proiectarea de produse pentru dispozitive mobile. Acest lucru se poate realiza prin schițarea sau prototiparea designului aplicației web pentru cel mai mic ecran mai întâi și treptat până la dimensiuni mai mari ale ecranului.

  Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

  De ce ar fi benefică proiectarea și codificarea cu o abordare mai întâi mobilă sau desktop?

  Dacă doriți ca utilizatorii dvs. să aibă cea mai bună experiență posibilă pe dispozitive mobile și desktop, proiectarea mai întâi pentru mobil este calea de urmat. … În loc să încerci să completezi toate spațiile albe cu puf, te concentrezi pe ceea ce dorește/are nevoie utilizatorul pentru a finaliza acțiunea.

   Care este diferența dintre mobil în primul rând și desktop first?

   Termenul Mobile-First înseamnă că atunci când dezvoltăm un site web, începem să scriem mai întâi CSS-ul pentru dimensiuni mai mici, apoi folosim interogări media CSS pentru a modifica experiența pentru cele mai mari (de exemplu: tablete sau desktop-uri). … Pe de altă parte, atunci când zicem Desktop First, este invers.

    Ce este prima abordare mobilă?

    Mobile First Approach se referă la practica de a proiecta și/sau de a dezvolta o experiență online pentru mobil înainte de a proiecta pentru desktop web sau orice alt dispozitiv. Adoptarea unei abordări Mobile First are ca scop inversarea fluxului de lucru al proiectării pentru desktop și, ulterior, reducerea la scară a designului pentru mobil.

    Mai întâi mobilul mai este un lucru?

    Mai întâi mobilul este încă relevant? Nu. Există prea multe dimensiuni de ecran și alte variabile în joc pentru ca noi să luăm în considerare una dintre ele în detrimentul altuia. … Când luați în considerare ceea ce urmează să fie inclus pe orice ecran, asigurați-vă că acordați prioritate funcțiilor și conținutului care sunt cele mai importante pentru utilizator în acel moment.

     De ce este mobil primul responsive?

     Abordarea bazată pe dispozitivul mobil este exact așa cum pare: proiectarea pentru cel mai mic ecran și avansarea în sus. Este una dintre cele mai bune strategii de a crea fie un design receptiv, fie adaptiv. … Odată ce se răspunde la întrebările de design mobil, proiectarea pentru alte dispozitive va fi mai ușoară.

      Care este diferența dintre mobile first și mobile responsive?

      Mobile-first este o strategie de design, în timp ce designul responsive este rezultatul unei abordări mai tehnice. … Aceasta implică proiectarea unui site web pentru cel mai mic dispozitiv posibil și apoi să vă permiteți să vă adaptați la computerele desktop prin scalare în sus.

       Este mobil primul CSS mai rapid?

       În ceea ce privește abordarea CSS în primul rând mobil, adesea putem obține performanțe mai bune în medie prin implementarea unei abordări în primul rând pe mobil. Din nou, amintiți-vă că dorim să trecem cât mai mult din lucru posibil de la dispozitivele mobile și pe omologii lor (de obicei) mai performanti, non-mobile.

       Cum poate beneficia de marketing primul mobil o afacere?

       Creați noi canale de venit pentru afacerea dvs

       • Alegerea unei abordări bazate pe mobil vă poate ajuta să identificați noi canale care vor genera venituri. De asemenea, aveți posibilitatea de a vă crește rentabilitatea investiției pentru canalele existente. Gamification vă poate ajuta, de asemenea, să creșteți implicarea și să creșteți veniturile pentru canalele prin mobil.

       Atunci când proiectați un design mobil în primul rând, care sunt considerentele dvs. cheie Cum diferă de un design responsive?

       Spre deosebire de design responsive, mobil-first se referă la o experiență completă de utilizator mobil: interfață de utilizator adaptată asemănătoare aplicației, mai puțin text, fonturi mai mari, viteză mare de descărcare, video și audio, un îndemn pe pagină, formulare scurte, etcetera.

       Când ar trebui să folosesc mai întâi desktopul?

       În general, designerii respectă regula traficului de 80%. Adică, dacă 80% dintre accesările tale vor veni de pe desktop-uri, atunci ar trebui să optezi pentru strategia desktop-first.

       Atunci când dezvoltați un site web, ar trebui să preferați o abordare mai întâi mobilă, dacă da, de ce?

       Pe scurt, principiul „mobile first” are un rol important în proiectarea produsului. Pe de o parte, ajută la economisirea timpului de proiectare a produsului și la îmbunătățirea productivității designerilor. Pe de altă parte, îi obligă pe designeri să acorde mai multă atenție conținutului unui produs, ceea ce îi ajută să creeze modele îngrijite și practice.

       Related Articles

       [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

       ARTICOLE POPULARE