fbpx
10 C
New York City
vineri, aprilie 19, 2024

Este SVG sau PNG mai bun pentru site-ul web?

PNG-urile și SVG-urile acceptă transparență – așa că ambele sunt alegeri excelente pentru logo-urile și grafica online. Este demn de remarcat faptul că PNG-urile sunt una dintre cele mai bune alegeri pentru un fișier transparent bazat pe raster. Dacă lucrați cu pixeli și transparență, PNG-urile sunt o opțiune mai bună decât SVG-urile.

Pe lângă asta, Ar trebui să folosesc PNG sau SVG pe site-ul meu?
Dacă veți folosi imagini de înaltă calitate, pictograme detaliate sau aveți nevoie să păstrați transparența, PNG este câștigătorul. SVG este ideal pentru imagini de înaltă calitate și poate fi scalat la ORICE dimensiune.

Pe lângă asta, Când ar trebui să folosesc SVG vs PNG?
Folosiți-le pentru lucrări de artă, logo-uri și elemente grafice decorative simple, plate în culori pe site-ul dvs. Pe de altă parte, PNG-urile sunt potrivite pentru afișarea graficelor complexe la o rezoluție mare sau a imaginilor cu mii de culori. SVG-urile nu pot gestiona acea cantitate de culori și forme în acest moment.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

PNG este OK pentru site-ul web?

PNG-urile acceptă transparența și este cea mai bună opțiune pentru siglele site-urilor web care trebuie să apară pe fundaluri de diferite culori. Este un PNG sau JPG mai bun? JPG-urile sunt mai bune pentru un site web cu încărcare rapidă. PNG-urile sunt mai bune pentru imagini mai clare.

Este SVG sigur pentru site-ul web?

Răspuns inițial: Este sigur să aveți SVG ca imagine pe site-ul dvs.? Nu, nu există niciun risc de securitate în crearea și utilizarea propriilor fișiere SVG. Riscul ar veni din a permite utilizatorilor neîncrezători să încarce fișiere. Dacă îți faci singur fișierul SVG și nu introduci scripturi rău intenționate în el, atunci nu ezitați să-l utilizați.

Ce format de imagine este cel mai bun pentru site-ul web?

Webp este cel mai bun format pentru web.

JPG și PNG sunt, de asemenea, alegeri bune pentru web. Dacă alegeți între JPG sau PNG, utilizați JPG pentru fotografii și PNG pentru logo-uri. Acest lucru se datorează faptului că un JPG este mai bine comprimat și se încarcă mai repede, în timp ce un PNG va păstra mai multe detalii și va permite un fundal transparent.

Cum adăugați SVG la HTML?

Imaginile SVG pot fi scrise direct în documentul HTML folosind eticheta . Pentru a face acest lucru, deschideți imaginea SVG în codul VS sau în IDE-ul dvs. preferat, copiați codul și inserați-l în elementul din documentul HTML. Dacă ați făcut totul corect, pagina dvs. web ar trebui să arate exact ca în demonstrația de mai jos.

Ce format de imagine este mai rapid pentru descărcare pe Internet?

WebP este de obicei cel mai eficient dintre toate formatele de imagini web. Dimensiunea fișierului este de obicei cu 25-50% mai mică decât JPEG, păstrând aceeași calitate. Acceptă și transparența și alpha, deci este o alternativă excelentă la PNG pentru încărcare mai rapidă a imaginii.

Ce se încarcă mai repede PNG sau SVG?

Oamenii tind să folosească PNG-urile atunci când au nevoie de transparență în imaginile lor, transparență într-o imagine = dimensiunea fișierului stupid. Dimensiunea fișierului prost = timpi de încărcare mai lungi. SVG-urile sunt doar cod, ceea ce înseamnă dimensiuni foarte mici ale fișierelor. … Toate acele PNG-uri înseamnă o creștere a solicitărilor http și, prin urmare, un site mai lent.

  Ce formate de fișiere sunt bune pentru web?

  Există trei formate de fișiere pentru graficele utilizate pe web: JPG, GIF și PNG. Fiecare dintre aceste formate de fișiere sunt concepute cu un anumit scop în minte, așa că este important să înțelegem diferențele atunci când le folosim pe site-urile noastre web.

  Ce dimensiune ar trebui să aibă un PNG pentru un site web?

  Există două formate PNG: PNG-8 și PNG-24. Numerele sunt prescurtare pentru a spune „PNG de 8 biți” sau „PNG de 24 de biți”. Pentru a nu intra prea mult în aspecte tehnice – pentru că, ca designer web, probabil că nu-ți pasă – PNG-urile pe 8 biți înseamnă că imaginea este de 8 biți pe pixel, în timp ce PNG-urile pe 24 de biți înseamnă 24 de biți pe pixel.

  Ce format de imagine se încarcă cel mai repede?

  Din selecția jpeg, png, bmp și tiff, jpeg este de obicei cel mai rapid de încărcat. Dacă nu vă puteți permite compresia cu pierderi, png pare a fi al doilea cel mai rapid, în funcție de nivelul de compresie pe care îl alegeți.

  SVG încetinește site-ul?

  Deși sunt extrem de eficiente în stocarea informațiilor lângă omologul său bitmap, SVG-urile în sine nu sunt imune la balonarea dimensiunii fișierului. … Odată eliminată balonarea, dimensiunea fișierului poate scădea cu o cantitate mare, ceea ce accelerează viteza de încărcare a utilizatorului final, mai ales dacă aveți o mulțime de SVG-uri pe o singură pagină.

   PNG este un SVG?

   SVG și PNG sunt ambele un tip de format de imagine pentru stocarea imaginilor. SVG este un format de imagine bazat pe vector, în care o imagine este reprezentată de un set de cifre matematice, iar PNG este un format de imagine binar și utilizează algoritmul de compresie fără pierderi pentru a reprezenta imaginea ca pixeli.

   Ar trebui să folosesc întotdeauna SVG?

   Deși JPEG are avantajele sale clare pentru fotografii, dacă vă confruntați cu alegerea între PNG și SVG pentru logo-uri, pictograme sau grafică simplă, SVG este, fără îndoială, câștigătorul clar.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE