fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Este vărul lui Jiyeon Namjoon?

Ji Yeon este binecunoscut de fanii BTS pentru că este „ruda care seamănă și mai mult cu RM decât propriii părinți”. Ea este o verișoară din partea mamei lui RM a familiei și pentru că atât RM, cât și Ji Yeon își obțin genele din acea parte a familiei, asemănările lor i-au surprins pe fani de mai multe ori!

De asemenea întrebarea este, Cine este vărul Namjoon?
Lucruri de știut despre luptătorul MMA Seo Ji Yeon, vărul lui RM de la BTS.

În mod similar, Cine este Shin Jiyeon?
Pe single-ul Netflix Inferno, Shin Ji-yeon a fost un membru al distribuției care a câștigat multă atenție. În emisiune, ea a făcut o primă impresie puternică asupra oamenilor datorită imaginii ei dulce. Pe lângă frumusețe, Shin a dezvăluit că are și creier. Ea a studiat știința la o universitate din Canada.

Întrebări frecvente:

S-a căsătorit RM?

este căsătorit și are 3 copii 100% confirmat.” Răspunsurile au fost mixte. … Deși pare puțin probabil ca RM să fie căsătorit și/sau să aibă copii, ar putea fi drăguț. Acestea fiind spuse, totuși, suntem cu totul geloși.

  Are RM un frate?

  Kim Nam-joon (coreeană: 김남준) s-a născut pe 12 septembrie 1994, în Dongjak-gu, Coreea de Sud, și a crescut în Ilsan-gu, unde familia sa s-a mutat când avea patru sau cinci ani. Este cel mai mare a doi frați și are o soră mai mică. În copilărie, RM a învățat în mare parte engleza urmărind Friends cu mama sa.

  Care este numele fandom-ului lui IU?

  La nouă ani după debutul ei, IU a dat în sfârșit un nume bazei de fani, Uaena. „Tu” (U) este din engleză, „ae” (爱) este chino-coreeană pentru „dragoste”, iar „na” (나) este coreeană pentru „eu”. Fancafe-ul lui IU se numea Uaena și, de-a lungul timpului, fanii IU s-au numit uaenas.

  Cu cine ajunge Ji Yeon?

  Episodul 7 ne-a lăsat cu fălcile pe podea, când Ji-yeon a decis în sfârșit să meargă în Paradis cu Se-hoon. Chiar dacă a ales-o ultima dată, nu era clar dacă ea îl va alege cu adevărat pe el când va avea ocazia.

  Cât de înalt este Shin Ji Yeon?

  Inaltime: 165 cm.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE