fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Etichetele din bloguri sunt bune pentru seo?

În „Zilele vechi” (deși și eu sunt sceptic în privința asta) se credea că adăugarea de etichete la postările tale ar trimite un semnal către Google și motoarele de căutare să le spună despre ce este vorba despre postarea ta. Și v-ar ajuta să vă clasați.

Pe lângă asta, Ar trebui să folosesc etichete pe blogul meu? Etichetele de pe postările de pe blog pot facilita cititorilor să găsească ceea ce caută. Acestea pot ajuta crawlerele motoarelor de căutare să înțeleagă conținutul de pe site-ul dvs. Și etichetele vă pot ajuta să organizați, să actualizați și să vă reambalați postările arhivate.

Având în vedere acest lucru, Sunt paginile de etichete bune pentru SEO? Paginile de categorii și etichete sunt considerate „slabe” în SEO, deoarece au foarte puțin conținut. … Cu alte cuvinte, nu doriți widget-uri categorie=blue și tag=widget-uri albastre. Există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a le face mai valoroase și, prin urmare, mai utile pentru motoarele de căutare și vizitatorii acestora: Definiți-le cu atenție.

  Întrebări frecvente:

  Cum afectează categoriile de blog SEO?

  A avea mai multe categorii nu va aduce beneficii SEO. Ar trebui să atribuiți postări la mai multe categorii doar dacă este cel mai logic pentru cititorii dvs. Este posibil ca postarea dvs. în mai multe categorii să provoace unele probleme SEO din cauza conținutului duplicat.

  Cum funcționează etichetele pe bloguri?

  O etichetă este mai specifică și se adresează articolelor pe care le discutați într-o anumită postare de blog. O etichetă este de obicei doar un cuvânt sau două și reflectă cuvintele cheie sau punctele articolului dvs. Dacă categoriile reprezintă cuprinsul blogului dvs., etichetele sunt indexul blogului dvs.

  Ce fac etichetele în WordPress?

  Etichetele oferă o modalitate utilă de a grupa postările conexe și de a spune rapid cititorilor despre ce este vorba despre o postare. Etichetele facilitează, de asemenea, utilizatorilor să vă găsească conținutul. Etichetele sunt similare cu categoriile, dar sunt folosite în general pentru a vă descrie postarea mai detaliat. Utilizarea etichetelor este complet opțională.

  Categoriile și etichetele ajută SEO?

  Arhivele dvs. de categorii și etichete sunt esențiale pentru SEO. De fapt, mai ales pentru site-urile de comerț electronic, acestea pot fi mai importante decât paginile și postările individuale. Acele arhive ar trebui să fie primul rezultat în motoarele de căutare; sunt pagini de destinație. Prin urmare, ar trebui să ofere și cea mai bună experiență de utilizare.

  Ce este eticheta în SEO?

  Ce este o etichetă de titlu? O etichetă de titlu este un element HTML care specifică titlul unei pagini web. Eticheta de titlu a unei pagini este afișată ca parte a fragmentului de căutare într-o pagină cu rezultate ale motorului de căutare (SERP). Apare ca titlu pe care se poate face clic pentru rezultatul căutării și este important pentru experiența utilizatorului, SEO și partajarea socială.

  Cum folosesc categoriile și etichetele în SEO?

  Kavaliauskas opinează: „Pentru a folosi atât categoriile, cât și etichetele pentru a sorta conținutul și pentru a stimula SEO, ar trebui să fii cât mai specific posibil. Nu exagera. Adică nu puneți o postare în două categorii, chiar dacă acest lucru este posibil și nu puneți mai mult de 10 etichete într-o postare chiar dacă puteți.”

  Care este diferența dintre etichete și categorii în WordPress?

  Categoriile sunt cel mai bine folosite pentru grupări largi de subiecte. De exemplu, dacă creați un site care face recenzii media, puteți utiliza categorii precum Cărți sau Film sau TV. Etichetele sunt subiecte mult mai specifice pe care doriți să le utilizați pentru a asocia conținut similar.

  Care este diferența dintre etichetă și categorie în WordPress?

  Categoriile și etichetele sunt cele două modalități principale de a grupa conținutul pe un site WordPress. În termeni simpli, categoriile sunt etichete generale, în timp ce etichetele sunt mai specifice (descrieți-vă postările mai detaliat).

  Ce etichete să folosești pe blog?

  Cum să alegi etichete de blog. Etichetele, cum ar fi categoriile, ar trebui să le faciliteze utilizatorilor să găsească ceea ce caută. Ele ar trebui să fie scurte (unul până la trei cuvinte), unice și explicite. Nu există un număr magic de etichete pe care ar trebui să încerci să le păstrezi, dar cu cât este mai mic numărul pe care îl poți păstra cu atât mai bine.

  Ce etichete să folosiți în WordPress?

  O etichetă WordPress este unul dintre instrumentele implicite pe care le puteți utiliza pentru a vă clasifica postările WordPress. Fiecare postare poate conține mai multe etichete, iar vizitatorii pot face clic pe o etichetă pentru a găsi postări similare care au aceeași etichetă. Vedeți cum se compară Kinsta față de concurență. Spre deosebire de categoriile WordPress, etichetele sunt complet opționale.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE