fbpx
21.8 C
New York City
vineri, iulie 19, 2024

Etichetele h1 contează pentru seo?

Este obișnuit să aveți mai multe etichete de titlu H1 în diferite părți ale paginii dvs., în șablonul site-ului dvs., tema sau alte secțiuni. Indiferent dacă folosești sau nu HTML5, a avea mai multe elemente H1 sau mai multe etichete de titlu de același tip pe o pagină este complet ok.

Pe lângă asta, Poate o pagină să aibă 2 H1-uri? Concluzia noastră este că, deși este bine să rămâneți cu un H1 pe pagină, mai multe H1 pot fi folosite atâta timp cât acestea nu sunt suprautilizate până la spam, iar H1-urile se potrivesc contextual în structura paginii.

La fel, De câte ori putem folosi eticheta H1 pe site-ul tău? Site-ul dvs. ar trebui să aibă o singură etichetă h1. Dacă aveți mai multe etichete h1 pe o pagină, schimbați celelalte etichete h1 cu h2 sau h3. Eticheta dvs. h1 ar trebui să fie în partea de sus a conținutului paginii (deasupra oricăror alte etichete de titlu din codul paginii).

Întrebări frecvente:

Fiecare pagină ar trebui să aibă un H1?

Un H1 sau Heading 1 este o etichetă HTML care este utilizată pentru a afișa cel mai important titlu al unei pagini web – titlul paginii. HTML are 6 etichete de titlu în total. Fiecare pagină ar trebui să aibă un H1 și ar trebui să apară o singură dată în partea de sus a paginii. …

  Ce sunt etichetele H1 și H2 în SEO?

  Pentru a o detalia, amintiți-vă: H1 = Cuvinte cheie principale și subiect, despre ce este vorba în general postarea. H2 = Secțiuni pentru a diviza conținutul, folosind cuvinte cheie similare etichetei H1. H3 = Subcategorii pentru a diviza în continuare conținutul, făcându-l ușor de scanat.

  Câte etichete H2 sunt acceptabile?

  Atât de multe elemente H2 necesare pentru a indica secțiunile din pagină (ar trebui să aveți nevoie doar de una, două sau trei dacă vă mențineți pagina concisă.

  Ce ar trebui să fie H1 pe pagina de pornire?

  Tag-ul dvs. H1 (sau eticheta de titlu de fapt) ar trebui să fie titlul site-ului dvs. dacă îl specificați pe pagina dvs. de pornire. Titlul unui articol este de obicei primul fragment al textului pe care cititorul îl vede.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE