fbpx
18.1 C
New York City
sâmbătă, septembrie 24, 2022

Există ceva asemănător cu groupon?

LivingSocial este al doilea cel mai mare site de oferte zilnice după Groupon și cel mai asemănător cu Groupon. Merită să verificați pentru o selecție diferită de oferte. Și la fel ca Groupon, are și oferte instantanee.

De asemenea oamenii întreabă, Cum se numește Groupon acum? „Este mai mult decât a pune un nou nume Groupon. Fave este o marcă de origine dezvoltată și cu sediul central în Kuala Lumpur, iar acum este folosit de milioane de utilizatori și mii de companii din Asia de Sud-Est, inclusiv Jakarta și Singapore”, a spus Neoh, citat de Marketing Interactive.

Apoi, LivingSocial și Groupon sunt la fel? Compania a scăzut de la un vârf de 4.500 de angajați în 2011 la aproximativ 200 în 2016. LivingSocial a fost achiziționat de Groupon în 2016.

Întrebări frecvente:

Groupon și scoopon sunt la fel?

„Scoopon a mers puțin mai departe decât să-și înceapă clona Groupon – de fapt, au achiziționat numele de domeniu groupon.com.au, au luat numele de companie Groupon Pty Limited și au încercat să înregistreze marca comercială Groupon (depunând cererea pentru marca comercială cu doar șapte zile înaintea noastră). ) în Australia”, a scris Mason într-o postare pe blog.

Groupon mai exista?

Atât bunurile, cât și serviciile sunt vândute pe Groupon

Deși puteți cumpăra în continuare vouchere pentru servicii reduse sau economii la magazinele locale, Groupon oferă acum o selecție largă de produse fizice. Pe site găsiți următoarele și multe altele: Hoteluri și călătorii.

LivingSocial este mort?

LivingSocial, start-up-ul de la Washington care a condus nebunia zilnică a ofertelor pe piețele de pe tot globul, a murit ca companie de sine stătătoare. Avea aproape 10 ani. Groupon, principalul său rival, a dezvăluit săptămâna trecută că a achiziționat rămășițele LivingSocial pentru 0 USD.

Groupon a cumpărat LivingSocial?

Astăzi, Groupon este evaluat la doar 2,4 miliarde de dolari după o scădere de ani de zile în categoria ofertelor zilnice; Groupon și-a achiziționat principalul concurent LivingSocial pentru 0 USD în 2016. Amazon a deținut odată o treime din LivingSocial, pe lângă operarea propriei afaceri locale, pe care a închis-o în 2015.

Cât costă LivingSocial?

Cele mai multe oferte sunt de 50%, cota este de 50% din 50% – 2,5% pentru procesarea taxei cardului de credit, lăsând comerciantului cu 22,5% din prețul inițial. Dacă vinzi orice cumperi, ar trebui să ai un profit de 77,5%. Majoritatea restaurantelor beneficiază de obicei doar de 10 până la 20%.

Scoopon și CUDO sunt la fel?

Acest JV combină proprietatea numeroaselor site-uri web de oferte de zi – Scoopon (care a fost deținut de Catch), plus Cudo, Livingsocial, Deals.com.au și TreatMe din Noua Zeelandă (care a fost deținută de Lux). Acestea sunt acum deținute în mod egal de cele două companii, ca parte a JV „Lux Everyday”.

Groupon lucrează în Australia?

De la lansarea în marile orașe din Australia și Noua Zeelandă în 2011, Groupon a lucrat cu peste 26.000 de comercianți și a construit o bază actuală de clienți de 3,3 milioane de abonați care au achiziționat peste 18 milioane de vouchere.

Ofertele de grup local sunt sigure?

Este sigură și sigură achiziționarea cu oferte de grup local? Da, toată procesarea noastră de plată este criptată printr-o conexiune SSL securizată (veți vedea un lacăt în bara browserului dvs. pentru a vă asigura că funcționează!)

De ce a oprit Groupon Google?

Deci este de înțeles că decizia lui Groupon a surprins oamenii. Dar Groupon a fost de fapt inteligent să refuze oferta Google. De ce? Deoarece Groupon este în creștere în popularitate și își ia avânt atât de repede încât nu se știe cât de mult ar putea valora într-un an — potențial mult mai mult decât este acum.

Groupon este legitim pentru a cumpăra?

Groupon este legitim? Dacă prin legitim vrei să spui că nu vei fi înșelat din banii tăi sau din timpul tău ca cumpărător sau vânzător, atunci, da, Groupon este o companie legitimă. Aceștia există din 2008 și s-au ramificat pentru a-și furniza serviciile în peste 15 țări din întreaga lume.

Ce înseamnă când Groupon spune că nu este încă disponibil?

Dacă butonul Cumpără spune „Nu este încă disponibil” sau „Epuizat”, aceasta înseamnă că oferta nu este disponibilă pentru cumpărare.

Puteți obține rambursare pentru Groupon?

În plus, politica de rambursare Groupon prevede că:

 • Pentru Oferte locale, clienții pot returna orice Groupon nerambursat pentru o rambursare a sumei plătite în primele trei zile de la cumpărare. După aceea, toate vânzările sunt finale, cu excepția cazului în care se specifică altfel în Tipărire. După ce expiră data limită, toate vânzările sunt finale.

Groupon are un serviciu bun pentru clienți?

Groupon are o evaluare a consumatorilor de 2,88 stele din 6.524 de recenzii care indică faptul că majoritatea clienților sunt în general nemulțumiți de achizițiile lor. Consumatorii care se plâng de Groupon menționează cel mai frecvent probleme legate de serviciul pentru clienți, cardul de credit și cu literele mici.

LivingSocial este deținut de Wowcher?

Wowcher a fost achiziționat de la Daily Mail și General Trust plc („DMGT”), iar operațiunile LivingSocial din Marea Britanie și Irlanda au fost achiziționate de la LivingSocial Inc. … Comentând achiziția, Roland Bryan, CEO al Wowcher a declarat: „ combinația va aduce beneficii comercianților noștri și clienților lor.

  Related Articles

  URMĂREȘTE-NE

  4,173FaniÎmi place
  1,347CititoriConectați-vă
  2,421AbonațiAbonați-vă

  ARTICOLE POPULARE