fbpx
12.8 C
New York City
luni, mai 20, 2024

Există ceva asemănător cu quora?

Cea mai bună alternativă este Reddit, care este gratuit. Alte aplicații grozave precum Quora sunt Stack Overflow (Free Personal), Slant (Free), Stack Exchange (Free) și Steemit (Free, Open Source).

De asemenea a fost întrebat, Există vreo altă aplicație precum Quora?
Oricare ar fi motivul pentru care ați găsit alternativa quora, am selectat câteva site-uri web de calitate superioară, care sunt remarcabil de similare cu quora: News360. Digg. Hubski.

Având în vedere acest lucru, Există o aplicație mai bună decât Quora?
Există mai mult de 50 de alternative la Quora pentru o varietate de platforme, inclusiv online/bazat pe web, Android, iPhone, iPad și Android Tablet. … Alte aplicații grozave precum Quora sunt Stack Overflow (gratuit personal), Slant (gratuit), Stack Exchange (gratuit) și Steemit (gratuit, sursă deschisă).

  Întrebări frecvente:

  Care este mai bun Quora sau Reddit?

  Quora este o platformă excepțional de sofisticată, în care totul vă este servit în farfurie. … Dacă sunteți în căutarea unor răspunsuri directe și concrete la întrebările dvs., cred că Quora este o platformă mai bună, în timp ce dacă sunteți gata să vă distrați puțin și răspunsuri rapide, ciudate, Reddit este locul dvs.

   Este Quora mai bun decât Yahoo Answers?

   În comparație cu Yahoo, Quora este destul de bine moderată, așa că multe întrebări și răspunsuri care au fost acceptabile pe Yahoo vor fi raportate și șterse aici. Utilizatorii Quora care sunt abuzivi, pun întrebări nebunești și răspunsuri incorecte sau prost scrise și spammeri sunt raportați și interziși aici destul de repede.

   Reddit este noul Quora?

   Quora și Reddit sunt două platforme concepute pentru a îmbunătăți interacțiunea dintre oameni pe diverse subiecte, dar nu au același scop. Quora este un site de întrebări și răspunsuri, în timp ce Reddit este un site web de agregare de știri și discuții.

   Care este mai faimos Quora sau Reddit?

   Cred că Quora se clasează mai sus, deoarece Reddit este mai popular. Reddit este un site web incredibil de cunoscut.

   Mediul este mai bun decât Quora?

   Medium vă optimizează feedul în moduri mai bune decât Quora cu sistemele sale AI. Medium folosește aplauze, o formă destul de mai sofisticată a primitivului „upvote” în care îți permite să dai între 1 și 50 de aplauze unui singur articol. Puteți decide ce imagine doriți pentru articolul dvs., spre deosebire de Quora.

   Există ceva mai bun decât Reddit?

   Quora. Quora este mai mult un Yahoo! Răspunsurile rivale decât Reddit, dar a fost un loc grozav pentru conversații inteligente care au apărut dintr-o simplă întrebare. Quora le permite utilizatorilor să pună întrebări pe site, iar alți utilizatori pot răspunde la acele întrebări dacă simt că au o idee despre subiect.

   Există conținut ilegal pe Reddit?

   Avem foarte puține reguli aici pe reddit; fără spam, fără înșelăciune, fără informații personale, nimic ilegal și nu interferează cu funcțiile site-ului. Astăzi adăugăm o altă regulă: nu există conținut sugestiv sau sexual cu minori.

   Ce este Digg Reddit?

   Reddit și Digg sunt două site-uri web pentru promovarea link-urilor pe Internet, permițând utilizatorilor să descopere noi povești și site-uri web. … Pe lângă distincțiile vizuale, Reddit se bazează pe o comunitate internă puternică, în timp ce Digg se bazează pe activitatea de pe alte site-uri de social media.

    Google răspunde la toate întrebările?

    Google ne poate conduce la răspunsul la fiecare întrebare – cu excepția celor mai importante. … Google nu are răspuns la întrebările despre efort, valoare, dorință, caracter.

     Ce ar prefera jocul?

     Ai prefera să mergi în trecut și să-ți cunoști strămoșii sau să mergi în viitor și să-ți cunoști stră-strănepoții? Ați prefera să aveți mai mult timp sau mai mulți bani? Ai prefera să ai un buton de derulare înapoi sau un buton de pauză în viața ta? Ați prefera să vorbiți cu animalele sau să vorbiți toate limbile străine?

     Related Articles

     [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

     ARTICOLE POPULARE