fbpx
11.1 C
New York City
luni, octombrie 3, 2022

Există ceva asemănător google scholar?

O alternativă de top la Google Scholar, Microsoft A. Din fericire, versiunea 2.0 oferă rezultate excelente în timp ce optimizează procesul de căutare.

De asemenea întrebarea este, Ce este în neregulă cu Google Academic? Dezavantajele utilizării Google Scholar:

Acoperirea Google Scholar este cuprinzătoare, dar nu cuprinzătoare. Poate fi o sursă de cercetare, dar nu ar trebui să fie singura sursă pe care o utilizați. Google Scholar nu furnizează criteriile pentru ceea ce face ca rezultatele sale să fie „academice”.

De asemenea oamenii întreabă, Unde pot găsi surse credibile? Sursele credibile includ reviste evaluate de colegi, agenții guvernamentale, grupuri de cercetare și organizații profesionale. Ziarele și revistele importante oferă, de asemenea, informații fiabile datorită standardelor lor ridicate de publicare.

Întrebări frecvente:

Unde pot găsi literatură și studii similare?

De obicei, sursele literaturii și studiilor conexe se găsesc în biblioteci, birouri guvernamentale și private și biblioteca națională.

Google Scholar are o aplicație?

Nu există nicio aplicație directă (nativă) de la Google pentru Google Scholar, cum ar fi Google Authenticator sau Google Translator.

De ce este PubMed mai bun decât Google Scholar?

Spre deosebire de Google Scholar, PubMed oferă conținut indexat care este direct relevant pentru medici, inclusiv vocabular controlat clinic (MeSH [titluri de subiecte medicale]), limite de căutare (cum ar fi limitarea articolelor în funcție de vârstă sau tip de studiu) și acces la metode și discipline specifice. filtre de căutare [24,41-43].

Este Google Scholar bun pentru cercetare?

Google Academic permite cercetătorilor să urmărească cercetarea în timp pentru o publicație sau un cercetător. Aceste componente ale Google Scholar informează mai bine cercetătorii în timp ce scriu recenzii ale literaturii care stau la baza studiilor viitoare. Un istoric al citărilor unei publicații poate fi accesat de pe pagina de profil a unui savant.

Care este cea mai sigură sursă de cercetare?

Pe măsură ce aprofundezi cercetările tale academice, cărțile și revistele academice sunt de obicei cel mai bun pariu. Jurnalele academice sunt adesea un loc grozav pentru a găsi conținut demn de încredere și credibil și sunt considerate una dintre cele mai de încredere surse pe care le puteți folosi în scrierea academică.

Sunt site-urile web .edu de încredere?

În general, . edu si . site-urile web guvernamentale sunt credibile, dar aveți grijă de site-urile care folosesc aceste sufixe în încercarea de a induce în eroare. Site-urile web nonprofit pot conține, de asemenea, informații de încredere, dar ia ceva timp pentru a lua în considerare scopul și agenda organizației pentru a determina dacă ar putea fi părtinitoare.

Cum găsesc surse bune pe Google?

Unele motoare de căutare, cum ar fi Google Academic, includ un link sub o sursă care spune „Citat de”—care aduce înapoi o listă cu alte surse care au folosit sursa pe care o căutați. Google Academic oferă rezultate variate de calitate, în funcție de domeniul de studiu și de alte lucruri, dar este un loc minunat pentru a începe.

Sunt site-urile web .net de încredere?

net poate fi achiziționat și utilizat de orice persoană. Cu toate acestea, domeniul . edu este rezervat colegiilor și universităților, în timp ce . … Aceste două sunt de obicei surse credibile de informații (deși ocazional o universitate va atribui un .

  Related Articles

  URMĂREȘTE-NE

  4,173FaniÎmi place
  1,347CititoriConectați-vă
  2,421AbonațiAbonați-vă

  ARTICOLE POPULARE