fbpx
11.2 C
New York City
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Există o bibliotecă de cărți electronice gratuită?

Aplicația Kindle este gratuită. Puteți descărca aplicația Kindle pe computer și pe dispozitivele mobile fără a plăti nimic. Aceasta este o afacere excelentă, având în vedere că vă oferă acces direct la biblioteca dvs. Kindle și toate cărțile digitale pe care le cumpărați de pe Amazon sau fișierele pe care le transferați pe Kindle prin e-mail.

În ceea ce privește acest, Cât costă descărcarea unei cărți electronice?
De fapt, cele mai frecvent achiziționate cărți electronice variază de la 2,99 USD la 3,99 USD, 3,99 USD fiind cele mai populare. În același timp, totuși, este important să realizați că prețul cărții dvs. electronice mai mare înseamnă că puteți câștiga mai mulți bani vânzând mai puține cărți. Să presupunem că vinzi 100 de cărți electronice. Iată care ar fi redevența dvs. aproximativă.

Având în vedere acest lucru, Cum descărcați cărți electronice pe computer?
Deschideți Adobe Digital Editions (ADE) pe computerul dvs. Windows sau Mac. Accesați Fișier > Adăugați la bibliotecă. Găsiți fișierul EPUB sau PDF salvat pe computer. În mod implicit, fișierele sunt salvate în folderul „Descărcări” al computerului.

Întrebări frecvente:

Ce este rețeaua de cărți electronice gratuite?

Free-eBooks.net

 • Free-eBooks.net este o colecție grozavă de selecții distractive și distractive. VIP, care va costa bani, vă oferă acces la cărți electronice nelimitate. Abonamentul gratuit vă oferă cinci cărți electronice gratuite pe lună și nu veți fi niciodată obligat să plătiți.

Care este diferența dintre paperback și Kindle?

Cititorul de cărți Kindle de la Amazon poate ține mii de cărți simultan, într-un singur loc; cântărește mai puțin și este mai mic decât un paperback obișnuit. … Ca să nu mai vorbim, este ușor în comparație cu broșuratele obișnuite. Cu o carte broșată, ai ocupa spațiu prețios în bagajul de mână sau de mână.

  Câte cărți gratuite există pe Kindle?

  Există peste 50.000 de cărți electronice gratuite aici, de la titluri din domeniul public până la oferte de la autori contemporani independenți și mai puțin cunoscuți. Site-ul are o interfață ușor de navigat, care vă permite să explorați după o duzină de genuri populare.

  Trebuie să plătiți pentru a citi cărți pe Kindle?

  Cititoarele de cărți electronice Kindle de la Amazon sunt dispozitive foarte populare și la îndemână, în special pentru cei cărora le place să citească. … Avantajul cu un astfel de serviciu de abonament este că nu trebuie să plătiți individual pentru fiecare carte și este implicat doar un cost lunar.

   Când descărcați o carte electronică, unde merge?

   Telefoane și tablete Android

   Aceasta va descărca cartea direct în aplicația Cărți Google Play. Descărcarea dvs. poate începe fără notificare, așa că vă rugăm să verificați aplicația pentru cartea dvs. la câteva minute după ce faceți clic pe butonul de descărcare.

   Puteți folosi cărți electronice pe un laptop?

   Acum vă puteți citi cartea electronică în Adobe Digital Editions pe computer. Atâta timp cât computerul dvs. este autorizat cu Adobe ID, data viitoare când doriți să citiți cartea electronică, nu trebuie să urmați pașii de mai sus, puteți lansa direct ADE din meniul de pornire și puteți începe să citiți cartea electronică pe care ați descărcat-o.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE