fbpx
25.4 C
New York City
miercuri, mai 22, 2024

Există o căutare avansată pe youtube?

Când căutați videoclipuri și alt conținut pe YouTube, vă puteți rafina căutarea utilizând filtre avansate. Abonați-vă la canalul nostru YouTube Viewers pentru a primi cele mai recente actualizări, sfaturi și ajutor. Puteți filtra după tipul de conținut (cum ar fi videoclip, playlist sau film).

În plus, Cum faci o căutare avansată pe YouTube?
De cele mai multe ori, puteți folosi filtrele încorporate YouTube pentru a vă ajuta să restrângeți rezultatele căutării. Pentru a le accesa, mai întâi porniți o căutare pe YouTube. Apoi, faceți clic pe butonul Filtru și veți vedea mai multe opțiuni de filtrare. Puteți alege doar unul dintre ele sau puteți combina mai multe pentru căutări mai profunde.

De asemenea oamenii întreabă, Cum găsesc un anumit cuvânt pe YouTube?
Apăsați Ctrl + F (Windows) / Cmd + F (Mac) pentru a deschide funcția de căutare a browserului dvs. Introduceți cuvântul sau termenul pe care doriți să îl căutați. Dacă se găsește în transcriere, va fi evidențiat. Dacă există mai multe cazuri ale cuvântului, utilizați săgețile pentru a vă deplasa între ele.

Întrebări frecvente:

Ce filtre YouTube ajută la restrângerea căutărilor?

Selectați un filtru.

De la stânga la dreapta, ordinea este „Data încărcării”, „Tipul rezultat”, „Durată”, „Funcții” și „Sortați după”. Acestea sunt toate filtrele pe care le puteți aplica în căutările dvs. pentru a le restrânge. „Data de încărcare” vă permite să restrângeți căutarea de la ultima oră, până în acest an.

Unde este fila Îmbunătățiri de pe YouTube?

Pentru a vă îmbunătăți videoclipul cu Îmbunătățiri: 1) Accesați Managerul video. 2) Localizați videoclipul pe care doriți să îl editați. Apoi faceți clic pe butonul săgeată în jos aici și alegeți Îmbunătățiri.

Unde sunt îmbunătățirile video YouTube?

De îndată ce v-ați conectat la canalul dvs. YouTube, ar trebui să accesați Managerul video. Acolo, alegeți Editare și Îmbunătățiri YouTube și sunteți gata să începeți. Există trei categorii distincte pe care le puteți folosi pentru a vă edita videoclipul. Puteți alege între Remediere rapidă, Filtre și Efecte de estompare.

Editorul YouTube este eliminat?

YouTube scapă de editorul său video și de prezentările foto din cauza lipsei de utilizare, a anunțat ieri compania. … Compania spune că îmbunătățiri precum decuparea, estomparea și filtrul vor fi în continuare disponibile prin Managerul video YouTube odată ce editorul este eliminat.

    Ce instrumente avansate de căutare?

    Opțiunile de căutare avansată sunt un set de filtre oferite de majoritatea motoarelor de căutare de pe web. Acestea restrâng sfera unei interogări de căutare pentru a elimina informațiile irelevante, pentru a vă ajuta să găsiți conținutul exact pe care îl căutați. Aceste filtre nu se limitează la motoarele de căutare web precum Google.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE