fbpx
19.9 C
New York City
vineri, mai 17, 2024

Există un motor de căutare pentru imagini?

Google, Bing și Yahoo au toate opțiuni de căutare după imagini cu licență Creative Commons, Yahoo având avantajul integrării cu Flickr, dar un motor de căutare dedicat imaginilor stoc precum EveryPixel vă va oferi o gamă mai largă de imagini potrivite.

Pe lângă asta, Cum pot spune dacă o fotografie este rară? O căutare inversă a fotografiilor Google este o modalitate de a face acest lucru. Bing Visual Search, Yandex Visual Search și TinEye funcționează în mod similar. O altă modalitate de a efectua o căutare de imagini folosind o altă imagine este cu Pinterest; există un buton de căutare vizuală în colțul de jos al fotografiilor.

La fel, Cum obțin imagini de înaltă rezoluție? În bara de meniu, faceți clic pe Instrumente de căutare. Apoi faceți clic pe fila etichetată „Dimensiune” și faceți clic pe „Mare”. (Puteți specifica și mai mare utilizând fila „Mai mare decât”.) Acest lucru vă va afișa doar imagini care sunt mai mari decât cel mai mic prag posibil de imprimare, eliminând tot ceea ce este ridicol de mic.

Întrebări frecvente:

Cum inversați căutarea de imagini pe un computer?

Căutare inversă de imagini Google folosind Chrome

Accesați site-ul web cu poza pe care doriți să o utilizați. Faceți clic dreapta pe imagine. Selectați „Căutați imagine pe Google” Google va afișa apoi rezultatele căutării dvs. fără să accesați direct Google Images.

Cum pot găsi o persoană cu doar o poză gratuit?

Accesați images.google.com, faceți clic pe pictograma camerei, încărcați imaginea sau introduceți adresa URL pentru o fotografie și apăsați pe căutare. Dacă utilizați browserul Chrome, puteți face clic dreapta pe o imagine, apoi faceți clic pe „Căutați o imagine pe Google” și veți vedea rezultatele într-o filă nouă.

Există o aplicație de recunoaștere facială pentru fotografiile vechi?

Este vorba despre mai mult decât identificarea imaginilor, este o oportunitate de a spune povești și de a arhiva amintiri. În google photos, introduceți poveștile ca descrieri și, pe măsură ce chipurile sunt identificate, dați google photo un nume pentru acel chip în baza dvs. de fotografii vechi de familie.

Cum obțin imagini de 300 dpi pe Internet?

Pentru a afla DPI-ul unei imagini în Windows, faceți clic dreapta pe numele fișierului și selectați Proprietăți > Detalii. Veți vedea DPI în secțiunea Imagine, etichetată Rezoluție orizontală și Rezoluție verticală. Pe un Mac, trebuie să deschideți imaginea în Previzualizare și să selectați Instrumente > Reglați dimensiunea.

Cum găsesc imagini mici?

Iată cum. Accesați images.google.com și introduceți termenii de căutare ca înainte. Apoi adăugați imageize:WIDTHxHEIGHT la interogarea dvs. și apăsați Enter. Google Images va elimina operatorul din interogare, dar rezultatele vor afișa numai imagini care se potrivesc cu dimensiunea specificată.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE