fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Există un planificator de cuvinte cheie pentru youtube?

Instrumentul pentru cuvinte cheie YouTube vă permite să căutați cuvinte cheie relevante pentru nișa dvs. și să decideți asupra cărora ar trebui să vă concentrați în funcție de câte ori sunt căutate în fiecare lună.

Având în vedere acest lucru, Cum folosesc planificatorul de cuvinte cheie pentru YouTube? Introduceți adresa URL a site-ului lor și vedeți cuvintele cheie la care lucrează. După ce faceți clic pe butonul Obține rezultate, Planificatorul de cuvinte cheie Google va afișa rezultate folosind adresa URL sau cuvintele cheie pe care le-ați introdus și va sugera o mulțime de idei de cuvinte cheie noi.

Pe lângă asta, Pot folosi planificatorul de cuvinte cheie fără a crea un anunț? Comutați la modul Expert

Aici, trebuie să derulați în partea de jos a paginii. După cum puteți vedea, există un link numit Comutare la modul Expert. Trebuie să faceți clic pe acest link. Prin utilizarea acestui link atunci când creați un cont Google Ads, vă permite să utilizați Google Keyword Planner fără a crea un anunț.

Întrebări frecvente:

Ce este TubeBuddy pentru YouTube?

Crește-ți YouTube

TubeBuddy este o extensie de browser care vă permite să obțineți mai multe vizualizări și să creșteți numărul de abonați, oferindu-vă instrumente care vă ajută să vă optimizați conținutul în cel mai scurt timp posibil. Instalați gratuit acum. Vezi produsul complet. Instrumentele noastre pot fi accesate prin intermediul unei extensii de browser pentru desktop sau prin intermediul aplicației mobile.

Este TubeBuddy de utilizat gratuit?

Cât costă TubeBuddy? Este gratis! Vă puteți actualiza contul la o licență plătită pentru funcții și funcționalități avansate, dar majoritatea oamenilor sunt mulțumiți și primesc ceea ce au nevoie cu materialele gratuite.

Câte cuvinte cheie ar trebui să folosesc pe YouTube?

Un studiu Briggsby a constatat că utilizarea etichetelor îmbunătățește performanța de clasare a canalului. Dar studiul a mai descoperit că depășirea a 200 de caractere nu are beneficii suplimentare și poate deruta YouTube. Așadar, experții recomandă să rămâneți la cinci până la 15 cuvinte cheie sau la 100 până la 150 de caractere.

Ce sunt cuvintele cheie YouTube?

Cuvintele cheie pentru canalul YouTube sunt termeni care oferă YouTube informații și context despre canalul dvs. Mai exact, ajută YouTube să înțeleagă tipul de conținut pe care îl produci și cine este publicul tău țintă. Pentru a adăuga cuvinte cheie pentru canal, selectați „YouTube Studio” -> „Setări” -> „Canal” -> „Informații de bază”.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE