fbpx
22.1 C
New York City
miercuri, mai 22, 2024

Google Analytics urmărește redirecționările 301?

SĂ O FACEM! Google Analytics va raporta referintul ORIGINAL la pagina solicitată ORIGINAL dacă este instalată o redirecționare server-().

În ceea ce privește acest, Va urmări Google Analytics redirecționările?
Folosiți Google Analytics Campaign URL Builder pentru a crea adresa URL de redirecționare pe care doriți să o urmăriți. Aceasta este pagina pe care doriți să aterizeze redirecționarea. Asigurați-vă că, dacă este o subpagină, se termină cu „.

De asemenea oamenii întreabă, Îi plac lui Google redirecționările 301?
Nu. Potrivit echipei de relații publice de la Google, impactul SEO final între redirecționările 301 și 302 este mic. John Mueller de la Google explică că motorul de căutare va vedea utilizarea unei redirecționări temporare 302 ca motiv pentru ca Googlebot să revină și să verifice pagina originală.

Întrebări frecvente:

Google Analytics urmărește tot traficul?

Dacă utilizați Universal Analytics, accesați Achiziție » Tot traficul » Canale. În acest raport de trafic web Google Analytics, puteți vedea care canale generează cel mai mare trafic către site-ul dvs. De exemplu, puteți vedea în ambele exemple că Căutarea organică are cel mai mare număr de vizitatori.

Care este mai bine redirecționarea 301 sau 302?

Fiecare redirecționare are un scop diferit. Pentru o schimbare permanentă care se va clasa pentru SEO, o redirecționare 301 este necesară și înțeleasă de motoarele de căutare. Redirecționarea 302 ar trebui folosită numai dacă este o schimbare temporară și sunt adesea folosite pentru că este mai ușor să creați acea instanță decât redirecționarea 301 permanentă.

Sunt redirecționările dăunătoare pentru SEO?

Sunt redirecționările dăunătoare pentru SEO? … Redirecționările nu sunt dăunătoare pentru SEO, dar – ca și în multe lucruri – numai dacă le puneți corect. O implementare proastă poate cauza tot felul de probleme, de la pierderea PageRank la pierderea traficului. Redirecționarea paginilor este obligatorie dacă faceți modificări adreselor URL.

  Cât timp ar trebui să păstrez redirecționările 301?

  Ca cea mai bună practică, atunci când mutați pagini, ar trebui să implementați redirecționări 301 de la adresele URL anterioare la cele noi și să le mențineți active timp de cel puțin 1 an. Când mutați domenii întregi în domenii noi, ar trebui să le mențineți active cât mai mult timp posibil.

  Ce nu puteți urmări cu Google Analytics?

  Nu puteți urmări utilizatorii individuali

  Din păcate, Google Analytics permite doar utilizarea unui ID de utilizator unic și interzice trimiterea de informații personale, nume de utilizator sau adresă IP. Deci, nu puteți vedea și înțelege cu adevărat cum se comportă anumiți utilizatori pe site-ul dvs. și să obțineți date valoroase.

  Poate Google Analytics să urmărească alte motoare de căutare?

  Analytics recunoaște automat cele mai populare motoare de căutare și atribuie traficul acestor surse. Traficul care găsește site-ul dvs. prin oricare dintre motoarele de căutare implicite apare ca trafic de căutare organic în rapoartele dvs.

  Google Analytics este corect?

  Google Analytics este cel mai precis sistem de urmărire disponibil. Dacă vrei să știi câți oameni ți-au vizitat site-ul, Google Analytics este cel mai bun pariu.

  Pot avea prea multe redirecționări 301?

  Nu există limite în utilizarea redirecționărilor 301 pe un site. Puteți implementa mai mult de 100k din 301 redirecționări fără a primi nicio penalizare. Dar: Prea multe redirecționări 301 pun o sarcină inutilă pe server și reduc viteza. Încercați să reduceți redirecționările directe folosind reguli.

  Care este scopul unei redirecționări 301?

  O redirecționare 301 este o redirecționare permanentă care transmite echitatea completă a link-ului (puterea de clasare) către pagina redirecționată. 301 se referă la codul de stare HTTP pentru acest tip de redirecționare. În majoritatea cazurilor, redirecționarea 301 este cea mai bună metodă de implementare a redirecționărilor pe un site web.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE