fbpx
26.3 C
New York City
vineri, iulie 19, 2024

Google indexează încărcare leneră?

Google indexează încărcarea leneră? Google a confirmat în mod repetat că indexează conținut pe care îl poate reda cu succes. Aceasta include conținut de încărcare leneră.

În mod similar, Încărcarea leneșă este bună pentru SEO? Încărcarea leneră a imaginilor îmbunătățește experiența utilizatorului, economisind mai întâi lățime de bandă pentru conținut important. Unii resping tehnica din considerente SEO. Dar încărcarea corectă leneșă a imaginilor nu împiedică indexarea acestora. … Imaginile trebuie optimizate, adaptate la zona sa de randare și încărcate numai dacă este necesar.

  În plus, Chrome acceptă încărcare leneră? Google adaugă suport pentru încărcarea leneră nativă la cea mai recentă versiune a browserului Chrome – Chrome 76. … „Începând cu Chrome 76, veți putea folosi noul atribut de încărcare pentru resursele de încărcare leneră fără a fi nevoie să scrieți cod personalizat de încărcare leneră sau utilizați o bibliotecă JavaScript separată.”

   Întrebări frecvente:

   Ce browsere acceptă încărcare leneră?

   este acceptat de cele mai populare browsere bazate pe Chromium (Chrome, Edge, Opera) și Firefox.

   Este recomandată încărcarea leneră?

   Amânarea încărcării conținutului necritic sau nevizibil, cunoscută și sub denumirea de „încărcare leneră”, este o performanță comună și cea mai bună practică UX.

   Încărcarea lenevă afectează viteza paginii?

   Încărcarea leneră este una dintre optimizările cruciale ale vitezei paginii pe care le puteți face pentru a crește performanța și pentru a vă oferi cele mai bune șanse de a converti noi utilizatori.

   Pot folosi iframe loading lazy?

   Da # iframe lazy-loading poate fi aplicată ca o îmbunătățire progresivă. Browserele care acceptă loading=lazy on iframes vor încărca leneș iframe-ul, în timp ce atributul de încărcare va fi ignorat în siguranță în browserele care nu îl acceptă încă.

   Pot folosi nativ Lazyload?

   Încărcare leneră a browserului nativ

   Încărcarea nativă leneșă este super simplă! Adăugați un atribut de încărcare pe eticheta img sau iframe. Puteți alege valorile lazy , eager , și auto . lazy : Pentru utilizarea lazy loading.

   Îl pot folosi WebP?

   Potrivit caniuse, în prezent 79,2% dintre browsere acceptă formatul de imagine WebP. Acestea ar include Chrome, Firefox și Edge. Safari va suporta WebP în versiunea 14, care este de așteptat să fie lansată în septembrie 2020.

   Pot folosi Intersectionobserver API?

   API care poate fi utilizată pentru a înțelege vizibilitatea și poziția elementelor DOM în raport cu un element care le conține sau față de fereastra de nivel superior.

   Cum opriți încărcarea leneșă?

   Dezactivați încărcare leneră

   Pentru a dezactiva încărcarea leneșă pentru o anumită proprietate, nu o faceți virtuală. Pentru a dezactiva încărcarea leneră pentru toate entitățile din context, setați proprietatea de configurare la false.

   Care este opusul încărcării leneșe?

   Opusul încărcării leneșe este încărcarea dornică.

   Ar trebui să încărcați leneș imaginile deasupra pliului?

   Deși există o tentație de a încărca leneș fiecare element al site-ului dvs., nu este recomandabil. Nu încărca leneș imaginile care sunt deasupra pliului. Acestea sunt active esențiale ale site-ului dvs. și le puteți încărca ca de obicei. Cele de deasupra pliului ar trebui să fie afișate folosind elementul standard cât mai curând posibil.

   Pot folosi atributul de încărcare?

   Atribut de încărcare Atributul de încărcare pe un element (sau atributul de încărcare pe un