fbpx
21.8 C
New York City
vineri, iulie 19, 2024

Infograficele stimulează seo?

Infograficele reprezintă mesajul dvs. într-un mod eficient și plăcut din punct de vedere vizual și, de asemenea, pot susține atenția cititorilor dvs. Infografica, atunci când este folosită împreună cu alte elemente web, facilitează clasarea mai ridicată în motoarele de căutare.

Apoi, Infografica ajută la SEO? Infografica vă poate îmbunătăți eforturile SEO

Studiile au arătat că conținutul care conține grafică sau imagini poate genera cu 94% mai multe vizualizări în comparație cu conținutul fără. În plus, dacă includeți un link în infografic, puteți aduce mai mulți vizitatori înapoi pe site-ul dvs. prin creșterea numărului de backlink-uri.

În ceea ce privește acest, Sunt infograficele crawabile? Text alternativ al imaginii: cu excepția cazului în care aveți o infografică codificată de lux, conținutul infograficului dvs. nu poate fi accesat cu crawlere. Aceasta înseamnă că trebuie, trebuie, trebuie să includeți cuvântul cheie în titlurile imaginilor și textul alternativ. Aceasta „spune” motoarelor care este imaginea.

Întrebări frecvente:

De ce sunt infograficele atât de populare?

Publicul adoră infograficele pentru că sunt ușor de înțeles, ușor de partajat și oferă ceva de valoare cu foarte puțin timp investit. Acest lucru ajută la explicarea de ce volumul de căutare pentru infografice a explodat în ultimii câțiva ani.

Ce este transmiterea infografică în SEO?

Trimiterea infografică înseamnă că trimiteți infograficele dvs. pe alte site-uri web pentru a obține vizitatori și audiențe vizate.

Puteți pune link-uri în infografice?

Linkurile din interiorul unui infografic pot ajuta nu numai să direcționeze cititorii către un anumit loc, ci și să le ofere informații suplimentare. Acestea asigură că infograficul tău va funcționa ca o formă de conținut vizual.

De ce infografica este importantă în creșterea gradului de conștientizare?

90% din informațiile transmise creierului sunt vizuale și sunt procesate de 60.000 de ori mai repede în creier decât textul. … Infograficele permit cititorului să scaneze și apoi să decidă dacă dorește să caute mai multe informații. Nu numai că infograficul este mai probabil să fie citit, ci și mai probabil să fie distribuit.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE