fbpx
4.1 C
New York City
marți, decembrie 5, 2023

Interogările media răspund?

Interogările media sunt o parte cheie a designului web responsive, deoarece vă permit să creați diferite aspecte în funcție de dimensiunea ferestrei de vizualizare, dar pot fi utilizate și pentru a detecta alte lucruri despre mediul în care rulează site-ul dvs., de exemplu dacă utilizatorul folosește un ecran tactil mai degrabă decât un mouse.

În mod similar, Interogările media sunt încă folosite în 2021? Puncte de întrerupere Media Query 2021

că asta nu mai este posibil. Prin urmare, întrebări precum „care sunt interogările media standard?” nu mai functioneaza. Există unele care sunt folosite frecvent, cum ar fi cele setate de Bootstrap. Acestea funcționează destul de bine pe multe dispozitive și vă pot oferi un loc bun de unde să începeți.

Pe lângă asta, De ce interogarea media nu funcționează? Interogarea media nu funcționează pe dispozitivele mobile

Dacă interogările media funcționează pe desktop și nu pe dispozitive mobile, atunci cel mai probabil nu ați setat fereastra de vizualizare și zoomul implicit. Notă: Trebuie doar să adăugați una dintre liniile de cod de mai sus și, de obicei, prima face treaba.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Ce puncte de întrerupere ar trebui să folosesc 2021?

Deși nu există un standard pentru definirea punctelor de întrerupere receptive din cauza numărului mare de dispozitive de pe piață, dispozitivele cu următoarele dimensiuni de ecran au fost utilizate cel mai frecvent în 2021 în întreaga lume: 1920×1080. 1366×768. 360×640.

Interogările media ar trebui să fie în partea de jos?

Pune interogări media lângă omologii lor de bază. De exemplu, dacă am un modul numit „articol de știre”, aș putea pune orice stil de interogare media necesar chiar sub definiția acelui modul.

Care este lățimea maximă pentru mobil?

Lățimea maximă pentru mobil (smartphone): 480 px. Lățimea maximă a tabletelor și iPad-urilor cu rezoluție scăzută: 767 px.

De ce interogarea media nu funcționează pe mobil?

Interogarea media mobilă nu funcționează

Dacă interogările dvs. funcționează într-un browser, dar nu pe mobil, este posibil să fi uitat să setați fereastra de vizualizare și zoomul implicit. Aceasta îi spune browserului să redea paginile în funcție de lățimea dispozitivului. Adăugarea lui adesea face trucul pentru a face ca punctele de întrerupere mobile să funcționeze.

Interogările media sunt acceptate de toate browserele?

Suport pentru interogări media

Interogările CSS Media sunt acceptate în Internet Explorer (IE) 9+, Firefox 3.5+, Safari 3+, Opera 7+, precum și pe smartphone-uri și alte dispozitive bazate pe ecran. Deși versiunile mai vechi de IE nu acceptă interogări media, există totuși o modalitate de a face ca acesta să funcționeze.

Ce este site-ul mobil responsive?

Un site web receptiv este unul cu un aspect care se adaptează la ecran în funcție de dispozitivul de pe care este vizualizat. Conținutul paginii se modifică automat pentru a se potrivi cu diferența de dimensiune a ecranului. Elementele de pe pagină sunt flexibile. De asemenea, imaginile și elementele inutile sunt ascunse pentru a oferi o experiență de navigare mai bună.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE