fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Justdial este un motor de căutare?

Compania locală de căutare telefonică, Just Dial Services și-a lansat motorul de căutare: www.justdial.com. Site-ul web oferă utilizatorilor acces la orice informații locale din orașele de top și mai multe categorii și oferă, de asemenea, listări pentru companii.

La fel, Ce tip de companie este JustDial? JustDial este o companie indiană de tehnologie a internetului care oferă căutare locală pentru diferite servicii în India prin telefon, site web și aplicații mobile. Fondată în 1996 de VSS Mani, compania are sediul în Mumbai, India.

Ținând cont de acest lucru, Ce tip de aplicație este JustDial? Aplicația de căutare locală cu o diferență

Aplicația Justdial oferă o modalitate simplă, interactivă, intuitivă și extrem de rapidă de a căuta cu ușurință companii, produse sau servicii din zona dvs. Acum puteți utiliza motorul de căutare local nr. 1 direct de pe telefonul inteligent.

Întrebări frecvente:

Pentru ce este folosit JustDial?

Just Dial Limited este motorul de căutare locală nr. 1 din India care oferă utilizatorilor din India servicii de căutare locală prin mai multe platforme, cum ar fi site-ul web, site-ul mobil, aplicații (Android, iOS), prin telefon (voce, numărul pan India 8888888888) și text (SMS).

Câte tipuri de JustDial există?

Există două tipuri de listări: listări gratuite și listări sponsorizate. Orice companie se poate lista gratuit pe Just Dial.

B2B este doar apelare?

Just Dial Limited și-a lansat portalul B2B, Jd Mart, pe diverse platforme pentru utilizatori, a declarat compania într-un dosar de reglementare joi.

Justdial este gratuit?

Un serviciu de căutare gratuită 24/7 pe un singur număr național 8888888888 care primește peste 130 de milioane de apeluri în fiecare an. Doar un apel local vă ajută să obțineți informații instantanee despre milioane de companii și mii de produse și servicii din întreaga țară.

Este Justdial bun pentru afaceri?

companie. Justdial are o companie de afaceri frauduloasă. Deci, vă rugăm să nu utilizați Doar apelați.

Ce sa întâmplat cu Justdial?

NOU DELHI: Acțiunile JustDial au scăzut cu 6% în ultimele șase luni, comparativ cu o creștere de 27% a BSE Sensex în aceeași perioadă.

Ce este JD Mart?

Jd Mart este un portal exclusiv B2B pentru o nouă experiență angro, susținut de Justdial. Descoperiți furnizori de calitate care oferă o selecție largă de produse din care să alegeți, răspândite în milioane de categorii pentru a se potrivi tuturor nevoilor dvs. B2B.

Cine este ambasadorul mărcii Just Dial?

Just Dial funcționează în Ranveer Singh în calitate de ambasador al mărcii, Marketing & Advertising News, ET BrandEquity.

Cum îmi pot elimina numărul din Just Dial?

Just Dial – motorul de căutare local nr. 1 din India. Ați făcut clic pe link pentru a vă dezabona de la Lista de corespondență Justdial și pentru a preveni trimiterea e-mailurilor noastre. Dacă sunteți sigur că doriți să vă dezabonați, faceți clic pe „Adăugați la Lista de oprire”, altfel faceți clic pe „Anulați”.

Care este numărul Just Dial pentru Delhi?

Întrucât numărul dvs. de mobil nu este înregistrat la noi, vă rugăm să sunați la reprezentantul nostru la 8888888888.

Cine este proprietarul JD Mart?

Într-un interviu pentru Business Insider, Dinesh Agarwal, CEO, IndiaMART, a spus că impactul COVID nu a dispărut complet și a vorbit, de asemenea, despre lansarea JD Mart. Agarwal a spus că una dintre cele mai mari diferențe a fost că blocarea a dus la o creștere cu 30-40% a tracțiunii lor din partea cumpărătorilor.

Cum pot fi verificat doar prin apelare?

Alegeți insigna JD pentru care doriți să optați. Faceți clic pe Obțineți această insignă. Vi se va cere să introduceți orașul și numele companiei dvs. Apoi vi se va furniza un cod.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE