fbpx
9.4 C
New York City
duminică, decembrie 3, 2023

Mai este disponibil youtube go?

Pe , vom începe să preinstalăm aplicația principală YouTube pe dispozitive Android (ediția Go), în loc să preinstalăm aplicația YouTube Go. De asemenea, vom elimina aplicația YouTube Go din Magazinul Google Play. Utilizatorii actuali YouTube Go nu vor avea nicio întrerupere a serviciului sau a asistenței.

În plus, De ce YouTube Go nu funcționează?
Goliți memoria cache și datele YouTube

 • Pe Android, accesați Setări > Aplicații > YouTube > Stocare. Atingeți Ștergeți memoria cache și vedeți dacă rezolvă problema. Dacă nu, reveniți aici și atingeți Ștergeți datele. Apoi mergeți la App Store și descărcați YouTube din nou.

De asemenea oamenii întreabă, În ce țări este disponibil YouTube Go?
Aplicația este acum disponibilă în 130 de țări din întreaga lume. Cu toate acestea, YouTube Go este încă concentrat pe țările în curs de dezvoltare. Deci, S.U.A., Marea Britanie și cea mai mare parte a Europei încă nu au acces, în timp ce țările din America de Sud, Africa, Orientul Mijlociu, Caraibe și părți ale Asiei au.

Întrebări frecvente:

Pot descărca aplicația YouTube Go?

YouTube Go este o aplicație oficială de la YouTube care vă permite să descărcați videoclipuri pe Android.

YouTube Go este sigur?

Utilizatorii YouTube GO vor putea, de asemenea, să partajeze videoclipuri de la telefon la telefon. Acest sistem folosește Bluetooth pentru a transfera fișiere, dar necesită o conexiune la internet pentru o verificare unică de securitate după ce videoclipul este transferat complet. Verificarea de securitate înseamnă doar 15 kb de date în sine – practic nimic.

Este YouTube Go disponibil pentru iOS?

Această descărcare nu mai este disponibilă. Acest lucru se poate datora întreruperii programului, având o problemă de securitate sau dintr-un alt motiv.

Funcționează YouTube Go în SUA?

YouTube Go, acum ieșit din versiunea beta și lansat în 130 de țări de pe tot globul, a devenit cunoscut ca programul oficial de descărcare YouTube al Google. … Din acest motiv, nu există planuri de a lansa YouTube Go în Regatul Unit și în SUA, Canada, Japonia, Coreea de Sud, Germania sau Franța.

  Când a fost creat YouTube Go?

  Aplicația a fost introdusă pentru prima dată în septembrie 2016, înainte de a fi lansată în versiune beta primăvara trecută. La fel ca alte aplicații concepute pentru piețele emergente, YouTube Go include o suită de funcții care iau în considerare costurile ridicate ale datelor, puterea slabă a semnalului și utilizarea frecventă a cardurilor SD pe dispozitivele Android.

  Pentru ce este YouTube Go?

  YouTube Go permite utilizatorilor să salveze videoclipuri pentru vizionare offline, oferind opțiuni pentru calitate și dimensiunea fișierului, astfel încât să fie clar câte date vor folosi o descărcare. Aplicația permite, de asemenea, partajarea locală cu utilizatorii din apropiere, fără a utiliza date.

  Câte date folosește un videoclip de 1 oră pe YouTube?

  YouTube folosește aproximativ 562,5 MB de date pe oră atunci când transmite la o rezoluție de 480p (definiție standard), conform cercetării MakeUseOf.com.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE