fbpx
21.6 C
New York City
duminică, mai 19, 2024

Mai multe domenii sunt bune pentru seo?

Cu siguranță puteți avea mai multe nume de domenii, dar nu doriți ca acestea să se rezolve sau să fie indexate de Google. Pentru a preveni acest lucru, configurați o redirecționare 301 sau „redirecționați” domeniul către domeniul „real”.

De asemenea întrebarea este, Câte domenii mă pot conecta la Wix?
Conectați un număr nelimitat de domenii (fie domenii Wix, fie domenii achiziționate în altă parte) la un singur site Wix. Domeniul dvs. principal se conectează direct la site-ul dvs. și este adresa principală (URL) a acestuia. Orice domenii suplimentare pe care le conectați redirecționează către domeniul dvs. principal.

În mod similar, Poate un domeniu să indice mai multe IPS?
Da, este posibil și va trebui să fie două înregistrări A. Acesta se numește DNS Round-Robin. Clienții vor folosi semi-aleatoriu una dintre cele două adrese. Certificatul nu este legat de adresa IP, ci doar de numele domeniului, deci dacă este instalat pe ambele servere, nu ar trebui să existe probleme cu SSL.

Întrebări frecvente:

Câte domenii pot indica site-ul web?

Nu utilizați mai mult de un domeniu pentru un site web.

Folosirea a mai mult de un domeniu pentru același site sau companie derutează motoarele de căutare și, în esență, extinde autoritatea domeniului dvs. – un factor important de clasare care comunică informații importante către Google despre cine sunteți, ce faceți și cât de autoritar sunteți.

Care este scopul creării mai multor domenii?

Există o serie de motive pentru înregistrarea mai multor nume de domeniu, concentrate în principal pe creșterea viitoare, îmbunătățirea identității online și permițând mai multe puncte de acces la prezența dvs. online. În plus, veți proteja compania de deturnările concurenților care vă pot restricționa activitatea online.

Care extensie de domeniu se clasează cel mai bine în Google?

Google iubește un domeniu .com deoarece este cel mai vechi și cel mai mare. Extensia de domeniu .com este de departe cel mai folosit și valoros sufix de domeniu.

Chiar contează domeniul?

Un nume de domeniu nu va face site-ul dvs. de succes, dar greșit vă poate afecta șansele. Clienții dvs. sunt principala dvs. considerație atunci când alegeți un nou nume de domeniu. Dacă puneți pe primul loc motoarele de căutare sau orice altceva, este mult mai probabil să faceți o greșeală.

Puteți avea 2 site-uri web pentru aceeași afacere?

Site-urile multiple pot fi benefice pentru utilizatorii dvs., în special pentru companiile care au mărci diferite sau oferte diferite de produse/servicii. Dacă aveți un portofoliu de companii care utilizează site-uri web diferite pentru fiecare, atunci cel mai probabil are sens să aveți domenii separate pentru fiecare companie/brand.

Sunt prea multe redirecționări 301 dăunătoare pentru SEO?

301 Redirecționări în SEO

  • Dar adevărul este că există foarte puțină diferență între redirecționările 301 și 302 în SEO. Aceasta înseamnă că redirecționările 301 nu dăunează performanței SEO și nu reduc valorile „PageRank” asociate cu o adresă URL a paginii – deși nu sunt esențiale nici pentru clasarea căutării.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE