fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Managerul de reclame Facebook are o aplicație?

Aplicația Meta Ads Manager, disponibilă în App Store și Google Play Store, vă permite să creați, editați și monitorizați anunțuri în timp real pe telefon, oriunde v-ați afla. Stai informat. Monitorizați performanța anunțurilor în timp real.

De asemenea a fost întrebat, Ce este Facebook Ads Manager?
Ads Manager este un instrument Facebook care vă permite să vă creați și să vă gestionați reclamele Facebook. Puteți să vizualizați, să faceți modificări și să vedeți rezultatele pentru toate campaniile, seturile și anunțurile dvs. Facebook. Cu Ads Manager, puteți: să creați campanii publicitare. Cu Ads Manager, puteți utiliza crearea de anunțuri pentru a vă proiecta anunțurile într-un proces pas cu pas.

De asemenea a fost întrebat, Ce este ConfigAPK?
ConfigAPK este o aplicație care vine cu dispozitivul Android. APK-ul de configurare este responsabil pentru toate procedurile de dezinstalare și instalare. Pachetul APK este folosit pe dispozitivele Android pentru instalarea aplicației și este adesea în pachet ca Android.

Întrebări frecvente:

Este necesară aplicația Facebook Services?

Pentru a spune simplu, nu contează dacă folosești sau nu serviciile Facebook. Tot ce trebuie să faceți este să utilizați unele dintre aceste aplicații, iar datele dvs. vor fi partajate cu gigantul rețelelor sociale, indiferent.

Am nevoie de ConfigAPK?

Ar trebui să elimin configAPK de pe dispozitivul meu? Aplicația Configapk de pe Android nu este malware și este sigură ca imslogger; ca atare, nu este nevoie să-l scoateți din dispozitiv. Face parte din sistemele de operare ale dispozitivului responsabile pentru instalarea aplicației atunci când dispozitivul este pornit inițial.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE