fbpx
26.3 C
New York City
vineri, iulie 19, 2024

Matomo este bun?

Per total: În general, Matomo este platforma mea de analiză preferată. Face tot ce am nevoie de mine și de clienții mei. Platforma există de mult timp (fosta Piwik) și s-a dovedit a fi foarte fiabilă. Utilizarea API-ului pentru a crea rapoarte personalizate este, de asemenea, ușoară și foarte utilă.

De asemenea oamenii întreabă, Este matomo sigur?
Reluați controlul asupra datelor dvs

Oamenii cred în noi din acest motiv și vom continua să susținem dreptul oamenilor de a deține controlul asupra datelor lor. Acesta este motivul pentru care Matomo este de încredere și este folosit de industriile cu respectarea strictă și reglementările privind confidențialitatea datelor.

Pe lângă asta, Este Google Analytics mai bun decât matomo?
Matomo este utilizat acum de peste 1,4 milioane de site-uri web, în ​​peste 190 de țări. Comparație: … Sondajul arată că Google Analytics este utilizat de 55,7% din toate site-urile web din lume, în timp ce Matomo este folosit de 1,2% din toate site-urile online.

  Întrebări frecvente:

  Este matomo ușor de utilizat?

  Sistemul de permisiuni din Matomo este simplu și face foarte ușor de gestionat de la un număr mic de site-uri web și utilizatori la sute de site-uri web și mii de utilizatori.

  Cine folosește matomo?

  Cei mai obișnuiți utilizatori ai Matomo Analytics (fostul Piwik) provin din companiile mijlocii (51-1.000 de angajați) și din industria Internetului.

  Pentru ce se folosește matomo?

  Matomo, cunoscută anterior ca Piwik, este o platformă software de analiză web care poate fi descărcată gratuită (licență GPL). Oferă rapoarte detaliate despre site-ul dvs. și vizitatorii acestuia, inclusiv motoarele de căutare și cuvintele cheie pe care le-au folosit, limba pe care o vorbesc, ce pagini le plac, fișierele pe care le descarcă și multe altele.

  De ce este mixpanel mai bun decât Google Analytics?

  Mixpanel oferă funcționalități avansate de analiză. Spre deosebire de Google Analytics, care se bazează pe vizualizări de pagină, Mixpanel se bazează pe urmărirea evenimentelor. Este folosit de 30% dintre companiile Fortune 100 SaaS, care îl folosesc pentru a spori implicarea produselor și reținerea clienților. Mixpanel vă oferă informații clare asupra stării de sănătate a fiecărui cont.

  Ce este ga360?

  Google Analytics 360 oferă instrumentele și suportul de care au nevoie echipele de întreprinderi pentru a obține informații utile din datele lor. Cu Google Analytics 360, echipa dvs. poate accesa instrumente avansate, cum ar fi rapoarte neeșantionate, export BigQuery și atribuire bazată pe date, pe lângă toate funcțiile și rapoartele standard Analytics.

  Unde se bazează matomo?

  Birourile noastre sunt situate în Noua Zeelandă, iar serviciul nostru Matomo Cloud este găzduit în Europa. Credem în deschidere, confidențialitate și proprietate 100% a datelor. Misiunea noastră este să eliberăm analizele și suntem pasionați de măsurarea succesului.

  Pentru ce este bun mixpanel?

  Mixpanel ajută companiile să măsoare ceea ce contează, să ia rapid decizii și să construiască produse mai bune prin intermediul datelor. Cu soluția de analiză a produselor cu autoservire, echipele pot analiza cum și de ce oamenii se implică, convertesc și păstrează — în timp real, pe toate dispozitivele — pentru a-și îmbunătăți experiența utilizatorului.

  Care este mai bună amplitudine sau mixpanel?

  Mixpanel vs Amplitude: Abilități de testare A/B

  În ceea ce privește abilitățile de testare, Mixpanel are un avantaj clar față de Amplitude, deoarece Mixpanel are capacitatea de a trimite notificări utilizatorilor săi prin SMS, notificări push, e-mail și mesaje în aplicație.

  Este SaaS un mixpanel?

  Mixpanel este o aplicație SaaS folosită pentru a urmări comportamentul clienților. Este una dintre cele mai mari aplicații SaaS în acest scop – deservește 20.000 de clienți din întreaga lume. Mixpanel poate scana 250 de miliarde de evenimente pentru fiecare interogare și este evaluat să ingereze până la 8 trilioane de puncte de date în fiecare an.

  Se poate conecta Tableau la Adobe Analytics?

  Conectați cu ușurință Tableau cu date live Adobe Analytics pentru analize vizuale și rapoarte actualizate.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE