fbpx
15.8 C
New York City
duminică, mai 19, 2024

Mercari este o aplicație bună?

Evaluarea medie a App Store este de 4,8 stele. Aceasta înseamnă că unii cumpărători și vânzători mulțumiți folosesc aplicația, ceea ce este o dovadă a legitimității Mercari. Concluzia este că Mercari nu este o înșelătorie. Este departe de a fi o companie frauduloasă și este o aplicație grozavă pentru a cumpăra și vinde aproape orice.

De asemenea oamenii întreabă, Poshmark merită efortul?
Da, Poshmark este un site web legitim, sigur și de renume. Lansat în 2011, există de mai bine de 10 ani, ceea ce înseamnă că este bine stabilit și are politici în vigoare pentru a proteja pe toți cei care folosesc platforma sa.

Apoi, Poshmark este o fraudă?
Poshmark este legitim? Da, Poshmark este cu siguranță legitim și este un site de încredere. Cu toate acestea, la fel ca orice alte site-uri web/aplicații de cumpărături online, nimeni nu poate garanta legitimitatea cumpărătorilor și vânzătorilor.

Întrebări frecvente:

Este Depop un loc bun pentru a vinde?

Depop nu este la fel de bine organizat și nu are suportul vânzătorului. Din experiența mea, lipsa unui stil de catalog cu subcategorii aduce mai puțină atenție articolelor și, în consecință, vânzări mai mici. Vi se percepe taxe pentru articolele pe care le vindeți, dar nu primiți funcțiile oferite de eBay și nici nu primiți asistență pentru vânzător.

Puteți vinde haine second hand pe Etsy?

Fără îndoială, una dintre cele mai mari platforme de vânzare online care există, Etsy este o alegere minunată pentru a înființa un magazin și a vinde online îmbrăcăminte vintage. … Trebuie să fie fie manual, fie vintage (peste 20 de ani). Există o taxă de listare de 0,20 USD și o taxă standard de procesare a plăților, precum și un mic comision atunci când un articol se vinde.

  ThredUp este o companie bună?

  Thredup este legitim? ThredUp este absolut legitim, am plasat peste 10 comenzi de la ei. Sunt un loc minunat pentru a face cumpărături pentru piese la reducere din confortul propriei case. Când vine vorba de vânzarea articolelor dvs. pe ThredUp, practicile lor încep să devină puțin suspecte, așa cum este împărtășit mai detaliat mai jos.

  Ce este mai bine Mercari sau eBay?

  Mercari sau eBay este mai bun? Mercari este mai prietenos pentru începători decât eBay și este platforma perfectă pentru a lista câteva articole de vânzare și pentru a obține un profit rapid fără a plăti prea multe taxe. Dacă doriți să păstrați lucrurile simple în ceea ce privește transportul și regulile vânzătorului, Mercari este, de asemenea, mai bun decât eBay.

  Cine plătește transportul pe Mercari?

  Puteți alege să acoperiți singuri transportul sau să solicitați cumpărătorului să plătească la finalizarea comenzii. Etichetele Mercari sunt acoperite cu protecție pentru expediere de până la 200 USD și reprezintă o taxă fixă ​​pentru toate cele 50 de state. În plus, veți economisi în medie 30% reducere la tarifele de vânzare cu amănuntul. Dacă expediați ceva supradimensionat, voluminos sau fragil, aveți opțiuni.

  Care aplicație este mai bună Poshmark sau Mercari?

  Ambele procese de listare sunt foarte ușor de utilizat și ușor de înțeles. După cum am menționat, înregistrările Mercari necesită puțin mai multe informații decât pe Poshmark. În afară de câmpul de expediere adăugat, lista de pe fiecare este aproape aceeași. Poshmark permite utilizatorilor să trimită doar 8 fotografii per înregistrare, care sunt într-un format pătrat.

  OfferUp ia un procent?

  Veți vedea o taxă de serviciu de 12,9% pentru articolul dvs. Taxa minimă este de 1,99 USD. Pe pagina Metodă de livrare, alegeți dimensiunea pachetului care poate ține articolul dvs. cu căptușeală în jurul acestuia.

  Cine plătește transportul pe Poshmark?

  Poshmark oferă o rată fixă ​​de 7,45 USD pentru livrarea rapidă pentru toate comenzile. Această taxă de transport este plătită de către cumpărător. Toate comenzile sunt expediate folosind Serviciul Poștal al Statelor Unite ale Americii Poșta prioritară de 1-3 zile.

  De ce este Poshmark atât de ieftin?

  Poshmark vrea să faci vânzări. Așa își câștigă și ei banii. În acest scop, oferă funcții pe care vânzătorii le pot utiliza pentru a face vânzări, cum ar fi oferirea de reduceri la pachet și facilitarea negocierii prețurilor.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE