fbpx
22.1 C
New York City
miercuri, mai 22, 2024

Navigarea pe site afectează SEO?

Navigarea pe site, atunci când este făcută corect, este excelentă pentru utilizatorii și performanța SEO. Navigarea bună pe site le face mai ușor pentru vizitatori să găsească ceea ce doresc și pentru motoarele de căutare să acceseze cu crawlere. Rezultatul: mai multe conversii și o mai mare vizibilitate a căutării. … Prin utilizarea acestor bune practici de navigare pe site-ul web.

  În ceea ce privește acest lucru, De ce este navigarea proastă o problemă pentru site-uri web? Plasarea barei de navigare în altă parte face dificilă trecerea vizitatorilor prin site-ul dvs. web. Drept urmare, puteți întâlni rate de respingere ridicate și conversii minime. Aruncați o privire la captura de ecran de mai jos pentru a înțelege exact ce fel de stil de navigare pe site ar trebui să evitați.

  Apoi, Sunt meniurile drop-down dăunătoare pentru SEO? Meniurile dropdown au vreun impact asupra SEO? În cea mai mare parte, niciun meniu drop-down nu are niciun efect asupra SEO. Experiența utilizatorului ar putea încetini viteza site-ului sau descuraja navigarea mobilă pe site-ul dvs., dar în ceea ce privește metadatele, conținutul și clasamentele, meniurile drop-down sunt pur și simplu un element de navigare.

  Întrebări frecvente:

  Schimbarea meniului afectează SEO?

  Depinde! În funcție de modul în care este codificat meniul dvs., este posibil ca acele linkuri secundare și terțiare să nu fie vizibile pentru motoarele de căutare. Acest lucru nu va avea un impact negativ asupra acestor pagini, dar nici nu este ideal în ceea ce privește optimizarea lor generală. De asemenea, poate avea un impact asupra crawling-ului.

  Cât timp durează clasarea unui site web?

  Un studiu realizat de ahrefs a constatat că, în medie, a durat 3 ani pentru ca o pagină să se claseze pe locul 1 pe Google și doar 5,7% dintre pagini se clasează pe locul 1 în decurs de un an.

  Sunt meniurile cu hamburger dăunătoare pentru SEO?

  Nu există o modalitate ușoară de a spune acest lucru, dar umilul meniu de hamburger de pe site-ul dvs. provoacă mai multe probleme site-ului dvs. decât credeți. Nu numai că, în mod figurat, vă provoacă eforturile de SEO, dar vă face și o masă din UX. … Dar acum, doar îți afectează SEO și creează o experiență mai slabă pentru utilizator.

   Care este regula celor 15 secunde?

   Regula celor 15 secunde specifică timpul maxim recomandat pentru șoferi pentru a îndeplini sarcinile legate de navigație care implică afișaje vizuale și comenzi manuale într-un vehicul în mișcare. Conformitatea este determinată prin calcularea timpului de activitate presupunând că vehiculul este parcat, o ipoteză simplificatoare.

   Ce este o navigare bună pe un site web?

   Ce face o navigare bună pe site? Navigarea bună pe site este întotdeauna concepută având în vedere utilizatorul. Folosește un limbaj clar, ușor de înțeles și link-uri către cele mai importante pagini. Folosește un spațiu alb amplu, modificări de culoare sau alte tehnici de design pentru a se separa clar de conținutul principal.

   De ce sunt rele dropdown-urile?

   Cu toate acestea, testarea noastră la scară largă de utilizare dezvăluie că utilizarea meniurilor drop-down pentru tipurile de intrare „greșite” poate duce la timpi mai lenți de finalizare a comenzii, erori de validare a câmpurilor și atenție inutilă a utilizatorului acordată câmpurilor opționale, toate acestea crescând probabilitatea a abandonurilor de casă.

   Mega meniurile sunt dăunătoare pentru SEO?

   Deși mega meniurile nu sunt rău pentru SEO în mod implicit, pe baza experienței noastre, vă recomandăm să rămâneți la un meniu de antet slab atunci când este posibil. Mega meniurile sunt un subiect fierbinte în SEO, dar este încă considerată cea mai bună practică pentru a le evita.

   Ce face o navigare proastă?

   Proasta în navigarea pe site

   • Iată câteva exemple pe care ar trebui să le evitați cu siguranță. Navigare cu mult prea multe opțiuni. Pe lângă toate acestea, meniurile mari de navigare pot aglomera interfața principală a site-ului web – și acest lucru duce la experiențe slabe ale utilizatorului (UX). Linkuri neimportante în meniul de navigare principal.

   Elementele de meniu afectează SEO?

   Singurul impact ar putea fi rezultatul indexării legăturilor interne mai jos în pagină decât ar putea fi în antetul dvs., dar în acel moment vorbiți de un impact atât de mic încât efectiv nu contează. Pe de altă parte, totuși, este experiența dvs. de utilizator.

   Câte file ar trebui să aibă un site web?

   Nu ar trebui să aveți mai mult de șapte file principale în navigare. Creierul uman poate păstra doar aproximativ șapte lucruri în memoria pe termen scurt la un moment dat. Asta înseamnă că oamenii pot decide doar între șapte opțiuni. Mai multe alegeri pot fi copleșitoare.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE