fbpx
12.4 C
New York City
vineri, aprilie 19, 2024

PDF-ul poate fi descărcat gratuit?

Cu descărcare gratuită PDF, puteți parcurge fișierele PDF fără a fi deranjat de mai multe casete de dialog și ferestre. Deși extensia se limitează la descărcarea, deschiderea și conversia fișierelor PDF, este integrată cu gama Nitro de cititoare PDF.

De asemenea oamenii întreabă, Cum descarc un PDF de pe Google?
Conectați-vă cu contul dvs. Google. Selectați un document pe care doriți să îl descărcați ca PDF și deschideți-l. Accesați „Fișier”, apoi faceți clic pe „Descărcați ca” și, în sfârșit, alegeți „Document PDF”. Ar trebui să se descarce în Descărcări sau va avea o opțiune de salvare în folderul dorit.

În mod similar, Scribd este legal?
Scribd respectă pe deplin DMCA și respectă toate legile aplicabile. Scribd răspunde notificărilor valide de încălcare a drepturilor de autor în termen de 2 zile lucrătoare.

Întrebări frecvente:

Cum descarc un PDF în Chrome?

Deschideți o pagină web în Chrome, apăsați Ctrl+P pentru a deschide caseta de dialog Print și schimbați imprimanta de destinație la „Salvare ca PDF”. Apăsați butonul „Imprimare” și pagina web se va descărca ca document PDF.

Cum salvez un PDF în loc de Chrome?

Faceți clic pe „Setări site” din dreapta. Derulați în jos în Setări site și faceți clic pe „Setări suplimentare de conținut” în partea de jos. În meniul extins, selectați „Documente PDF”. Activați opțiunea „Descărcați fișiere PDF în loc să le deschideți automat în Chrome”.

De ce nu pot descărca fișiere PDF din Google Chrome?

Derulați în jos în partea de jos a ferestrei Setări și faceți clic pe Avansat. În secțiunea Confidențialitate și securitate, faceți clic pe Setări site. Derulați în jos și faceți clic pe opțiunea Documente PDF. Schimbați opțiunea „Descărcați fișiere PDF în loc să le deschideți automat în Chrome” din poziția oprită (gri) în poziția activată (albastru).

Scribd este sigur?

nu este legitim. Ei vor să încărcați 4 documente pentru a descărca un pdf care este disponibil și ar trebui să fie disponibil gratuit de pe alte site-uri web. De asemenea, doresc să vă înscrieți pentru un abonament de 8 USD/lună pentru a descărca documente din domeniul public.

Cum pot converti cărțile Scribd în PDF?

Cum salvez o carte Scribd ca PDF? Pur și simplu faceți clic pe butonul „PDF” din caseta de dialog Print, apoi selectați „Salvare ca PDF” din meniu.

Pot anula Scribd după încercarea gratuită?

Anulare. Vă puteți anula Abonamentul prin setările contului după ce vă conectați la Site sau la Aplicație. De asemenea, puteți iniția anularea unui abonament trimițând un e-mail la [email protected] sau trimițând o cerere de anulare prin intermediul site-ului web de asistență Scribd.

Ce este Scribd com?

Scribd este cel mai important abonament de citire digitală! Membrii pot citi și asculta cele mai bune cărți audio, cărți electronice și reviste și multe altele — disponibile oricând și pe orice dispozitiv compatibil. Le ajutăm cititorilor să rămână informați, să descopere noi pasiuni și să devină cel mai bun sine.

Cum pot descărca fișiere Scribd gratuit pe Android?

Pasul 1: Lansați Scribd pe smartphone sau pe computer. Pasul 2: Începeți să căutați documentul pe care doriți să îl descărcați. Pasul 3: Apoi, copiați linkul documentului și inserați-l pe site-ul web Dlscrib. Pasul 4: Odată ce linkul este lipit, faceți clic pe butonul de descărcare.

Scribd fură cărți?

Scribd și-a construit afacerea pe furtul de la foști clienți. Aceasta este una dintre practicile lor de bază și aruncă un nor întunecat peste tot ceea ce compania a pretins că realizează.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE