fbpx
10.2 C
New York City
luni, decembrie 4, 2023

Pentru ce se folosește căutarea personalizată Google?

API-ul JSON de căutare personalizată vă permite să dezvoltați site-uri web și programe pentru a prelua și afișa rezultatele căutării din Motorul de căutare programabil în mod programatic. Cu acest API, puteți utiliza cereri RESTful pentru a obține rezultate de căutare în format JSON.

În plus, Ce face Google Custom Search? În general, un motor de căutare personalizat caută pe un set de site-uri specificate de dvs. … Motorul dvs. de căutare personalizat nu include funcții Google Web Search, cum ar fi Oneboxes, rezultate în timp real, căutare universală, funcții sociale sau rezultate personalizate.

  În ceea ce privește acest lucru, Cum accesez Google Custom Search? Pentru a face modificări motorului dvs. de căutare personalizată, accesați Panoul de control după cum urmează: În pagina de pornire Google Custom Search, faceți clic pe Gestionați motoarele de căutare existente. (Dacă nu ați creat încă unul, faceți clic pe Creați un motor de căutare personalizat.) Dacă vi se solicită, conectați-vă cu Contul dvs. Google.

  Întrebări frecvente:

  Cum folosești un motor de căutare personalizat?

  Din pagina principală a motorului de căutare programabil, faceți clic pe Creare un motor de căutare personalizat sau Motor de căutare nou. În caseta Site-uri de căutat, introduceți unul sau mai multe site-uri pe care doriți să le includeți în rezultatele căutării. Puteți include orice site de pe web, chiar și site-uri pe care nu le dețineți. Nu vă faceți griji, puteți adăuga oricând mai multe mai târziu.

  Ce se înțelege prin căutare personalizată?

  Google Custom Search (cunoscută anterior ca Google Co-op) este o platformă oferită de Google care permite dezvoltatorilor web să prezinte informații specializate în căutările web, să rafinați și să clasifice interogările și să creeze motoare de căutare personalizate, bazate pe Google Search. … Google a lansat serviciul pe 23 octombrie 2006.

   Google Custom Search este un virus?

   Căutarea personalizată Google este un motor de căutare legitim, cu toate acestea, există o mulțime de piratatori de browser care vor redirecționa interogările de căutare ale utilizatorului către cse.google.com. … Dar îl puteți dezactiva, cu browser-ul dvs. Google Chrome ușor de utilizat. Este ușor să eliminați căutarea personalizată Google atât de pe computere, cât și de pe telefoanele Android.

    Cum opresc Chrome să adauge motoare de căutare personalizate?

    Eliminați motorul de căutare personalizat din Chrome

    Dacă doriți să eliminați un motor de căutare personalizat din Chrome, va trebui să faceți acest lucru manual. Ce este asta? Deschideți Chrome și accesați Setările acestuia. Derulați în jos la secțiunea de motor de căutare și faceți clic pe butonul „Gestionați motoarele de căutare…”.

    Unde este pagina principală de căutare personalizată?

    Crearea propriului motor de căutare

    Accesând pagina de pornire Google Custom Search (www.google.com/cse/).

    Ce este Custom Search API?

    API-ul JSON de căutare particularizată vă permite să dezvoltați site-uri web și aplicații pentru a prelua și afișa rezultatele căutării din Motorul de căutare programabil în mod programatic. Cu acest API, puteți utiliza solicitările RESTful pentru a obține fie rezultate ale căutării pe web, fie ale căutării de imagini în format JSON.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE