fbpx
11.8 C
New York City
luni, februarie 26, 2024

Placa grafică GTX sau RTX este mai bună?

Nvidia GeForce GTX este potrivit pentru jocuri precum League of Legends, Starcraft, PUBG, Fortnight și alte jocuri Esport pentru cea mai bună experiență grafică. Între timp, Nvidia GeForce RTX oferă cea mai bună performanță în acele jocuri COD, Fortnite, Control, Cyberpunk Minecraft și multe alte jocuri pentru PC.

Pe lângă asta, Nvidia sau AMD sunt mai bune pentru grafică?
Nvidia a fost lider de piață în ceea ce privește performanța GPU-ului de ani de zile, dar AMD a acumulat mult teren. Deși plăcile grafice Nvidia au performanțe mai bune în general, marjele sunt mult mai subțiri decât înainte. Și, în unele cazuri, cardurile AMD sunt de fapt înaintea concurenței Nvidia.

În ceea ce privește acest, Care este cel mai bun GTX 1650 sau RTX 3050?
După cum puteți vedea din rezultatele de mai jos, RTX 3050 este placa superioară. A avut performanțe mai bune atât în ​​benchmark-urile de jocuri sintetice, cât și în cele reale, cu creșteri procentuale în două cifre.

Întrebări frecvente:

Care este mai bun GTX 1660 sau RTX 2060?

În timp ce GTX 1660 Ti roade călcâiele lui RTX 2060, acesta din urmă este pur și simplu un GPU mai bun, ceea ce se reflectă în preț. … La o rezoluție de 1080p sau 1440p, atât GTX 1660 Ti, cât și RTX 2060 sunt unele dintre cele mai bune opțiuni de placă grafică, cea din urmă fiind în top cu mai multe nuclee CUDA și memorie mai rapidă.

  Care este mai bun Ryzen sau Nvidia?

  Dacă bugetul dvs. este în jurul acestui nivel, contribuția generoasă a VRAM de la AMD înseamnă că obțineți performanțe mult mai bune în jocurile cu specificații mai înalte decât poate oferi echivalentul GTX 1650 de la Nvidia. … În vârful grămezii, AMD iese în continuare câștigător în ceea ce privește accesibilitatea.

   Care este mai bun Ryzen sau Intel?

   Procesoarele AMD Ryzen și Intel Core oferă performanțe similare. Ca regulă generală, procesoarele AMD Ryzen sunt mai bune la multi-tasking, în timp ce procesoarele Intel Core sunt mai rapide când vine vorba de sarcini single-core. Cu toate acestea, procesoarele Ryzen tind să ofere un raport calitate-preț mai bun.

   GPU-ul Colorful este bun?

   Da, COLORFUL este o marcă bună de GPU AIB. Totuși, ei își vând produsele în cea mai mare parte numai pe PIAȚA ASIAȚĂ. Ar putea fi greu să le iei în SUA, Marea Britanie, UE și restul lumii. Dar, dacă obțineți acel GPU din apropierea locației dvs., atunci mergeți la el.

   Pot juca GTA V fără placă grafică?

   Pot rula GTA V fără placă grafică? Da, puteți juca GTA 5 fără o placă grafică, totuși, fiți pregătit să îl jucați la cea mai scăzută setare, cu un joc întârziat. A avea un GPU discret este, de asemenea, o opțiune bună pentru a juca jocul GTA 5 cu o experiență mai fluidă.

   Care este mai bun Titan V sau RTX 3090?

   Chiar și acolo unde lucrurile par la fel, cum ar fi cantitatea de memorie, RTX 3090 o limitează, datorită memoriei GDDR6X mai rapide utilizate. Din nou, faptul că RTX 3090 este mult mai ieftin decât Titan RTX și totuși ar putea oferi performanțe mai bune din perspectiva jocurilor, este grozav.

   Poate GTX 1650 să ruleze toate jocurile?

   Această placă grafică pentru PC are un cip care poate rula 795 dintre primele 1000 de jocuri – așa că îi acordăm o evaluare de 79%. Jocurile pe care le poate rula această placă grafică includ Fortnite, Apex Legends, PUBG, GTA V, League of Legends și Overwatch.

   Este GTX 1650 mai bun decât RTX?

   NVIDIA GeForce GTX 1650 Mobile

   Nvidia GeForce GTX 1650 pentru laptopuri este o placă grafică mobilă care se bazează pe arhitectura Turing (cip TU117). În comparație cu GPU-urile RTX 2000 mai rapide (de exemplu, RTX 2060), 1650 nu integrează nuclee Raytracing sau Tensor. Performanța ar trebui să fie puțin mai rapidă decât cea veche.

   Este GTX 1650 bun pentru jocuri?

   Da, este o placă de joc de nivel mediu de bază. Nu chiar la fel de performant ca seria 1660 Ti sau RTX, dar o placă suficient de competentă pentru majoritatea jocurilor la setări și rate de cadre rezonabile.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE