fbpx
22.1 C
New York City
miercuri, mai 22, 2024

Poate Figma să facă design responsive?

Figma este excelentă pentru construirea cu constrângeri receptive – vă puteți extinde machetele și puteți vedea cum vor răspunde la modificările dimensiunii ecranului. (Dacă sunteți nou în ceea ce privește constrângerile în Figma, consultați acest manual pentru începători aici.)

În ceea ce privește acest lucru, Poți kern în Figma? În multe instrumente creative, inclusiv Figma, puteți ajusta spația dintre litere. Iată un exemplu de editare a kerningului unui cuvânt: Scopul este de a le face să pară uniform distanțate atunci când se uită la ele și, deseori, un designer va muta literele mai aproape și mai depărtate pentru a da acest aspect.

În mod similar, Cum convertesc Figma în HTML? Pași detaliați pentru a converti Figma în HTML

Pasul 1: În primul rând, conectați-vă la contul dvs. și accesați designul dvs. După aceea, alegeți elementul și apoi faceți clic dreapta pe el. Aici, accesați pluginurile și apoi apăsați pe pluginul numit „Figna-HTML”. Pasul 2: Când s-a deschis convertorul Figma în HTML, veți obține codul de care aveți nevoie.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Cum editez conținutul textului în Figma?

Pentru a face modificări la conținutul unei casete de text, va trebui să intrați în modul Editare text. Puteți intra în modul de editare a textului în câteva moduri: Faceți dublu clic pe stratul de text. Selectați stratul de text și apăsați tasta Enter sau Return.

Figma este PX sau PT?

Puteți vizualiza valoarea pixelului CSS (px) a oricărui text în panoul Inspectați. Dacă exportați desenele dvs. în PDF, Figma va reda dimensiunea fontului folosind punctele de printare tradiționale (pt).

Care este înălțimea liniei în Figma?

Figma vă permite să setați o înălțime fixă ​​a liniei în pixeli (px) sau o înălțime a liniei care reprezintă un procent din dimensiunea fontului (%). Figma folosește înălțimea intrinsecă a liniei unui font ca valoare implicită (Auto), care variază între fonturi.

Care este înălțimea liniei?

Proprietatea CSS line-height stabilește înălțimea unei casete de linie. Este folosit în mod obișnuit pentru a seta distanța dintre liniile de text. Pe elementele la nivel de bloc, specifică înălțimea minimă a casetelor de linie în cadrul elementului. Pe elementele inline neînlocuite, specifică înălțimea care este utilizată pentru a calcula înălțimea casetei de linie.

Articolul precedent
Articolul următor

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE