fbpx
14.6 C
New York City
miercuri, octombrie 5, 2022

Poate un iframe să fie receptiv?

Cadrul iframe în sine („caseta”) poate fi receptiv. Dar totul din interiorul iframe-ului este o pagină separată și, prin urmare, nu este în domeniul CSS sau JS.

Ținând cont de acest lucru, Pot face un iframe receptiv?
Pentru a face iframe-ul încorporat să răspundă, trebuie să împachetați iframe-ul într-un div și să aplicați css inline. … Setați atributele de înălțime și lățime ale etichetei iframe la 100% Schimbați poziția CSS a etichetei iframe la „absolut” și setați parametrii CSS din stânga și de sus la „0”

  Având în vedere acest lucru, Cum fac un videoclip încorporat receptiv?
  Va trebui să împachetați codul de încorporare YouTube responsiv cu un div și să specificați un fund de umplutură de 50% până la 60%. Apoi specificați elementele copil (iframe, obiect încorporat) 100% lățime, 100% înălțime, cu poziție absolută. Acest lucru va forța elementele încorporate să extindă automat lățimea completă.

  Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

  Cum îmi fac iframe-ul să nu depășească?

  Doar adăugați atributul scrolling=”no” la iframe.

  Cum fac un iframe receptiv în WordPress?

  Acum, de fiecare dată când doriți să faceți o încorporare iframe receptivă, trebuie pur și simplu să-l înfășurați într-o etichetă div cu clasa iframe-container. Să presupunem că doriți să încorporați un videoclip YouTube într-o postare WordPress. După ce ați terminat, salvați modificările. Asta e!

  Pot stila un iframe?

  Stilizarea conținutului unui iframe este la fel ca stilul oricărei alte pagini web. Dar, trebuie să aveți acces pentru a edita pagina. … Dacă puteți edita pagina, atunci puteți adăuga o foaie de stil sau stiluri externe chiar în document, așa cum ați stila orice altă pagină web de pe site-ul dvs.

   Cum încorporez un videoclip fără un iframe?

   Una dintre cele mai simple metode de a încorpora un videoclip YouTube într-o pagină web fără IFrame este încorporarea videoclipului folosind eticheta HTML . Pur și simplu furnizați adresa URL a videoclipului proprietății de date a elementului și setați alte câteva proprietăți, cum ar fi lățimea, înălțimea și sunteți gata de plecare.

   Care este avantajul iframe-ului?

   Cadrele sunt cadre inline care sunt uneori denumite cadre plutitoare. Unul dintre principalele avantaje ale etichetei iframe este că poate fi folosită pentru a încărca pagini externe html sau xhtml în documentul curent fără a distruge pagina originală.

   Sunt iFrame bune?

   Pentru utilizare ca element standard de pagină… sunt bune, deoarece reprezintă o modalitate simplă și fiabilă de a separa conținutul pe mai multe pagini. În special pentru conținutul generat de utilizatori, poate fi util să „sandbox” paginile interne într-un iframe, astfel încât un marcaj slab să nu afecteze pagina principală.

   Sunt iFrame dăunătoare pentru SEO?

   Deoarece motoarele de căutare consideră conținutul din iFrames ca aparținând unui alt site web, tot ceea ce poți spera este să nu aibă efect. iFrame-urile tind să nu ajute și nici să nu dăuneze clasamentului dvs. în motoarele de căutare. Din acest motiv, cel mai bine este să vă abțineți de la utilizarea iFrame-urilor pe paginile principale pe care doriți să le clasați în fruntea rezultatelor motoarelor de căutare.

   Cum pot ascunde bara de defilare în iframe, dar tot defilez?

   1. Setați overflow-ul div-ului părinte ca ascuns. 2. Setați overflow-ul div-ului copil la auto și lățimea 200% (sau orice mai mult de 100%, sau mai mult decât lățimea părintelui – astfel încât bara de defilare să fie ascunsă).

   Related Articles

   URMĂREȘTE-NE

   4,173FaniÎmi place
   1,347CititoriConectați-vă
   2,421AbonațiAbonați-vă

   ARTICOLE POPULARE