fbpx
12.4 C
New York City
vineri, aprilie 19, 2024

Pot afla câți vizitatori primește un site web?

Pentru a vedea câte persoane v-au vizitat site-ul, puteți utiliza Google Analytics. … Folosind MonsterInsights, puteți vizualiza cele mai bune postări/pagini ale site-ului dvs. pentru a obține cei mai mulți vizitatori, vizitatori noi față de cei care revin și defalcarea dispozitivului pentru traficul site-ului dvs.

  De asemenea întrebarea este, Cum vezi de câte ori a fost vizitat un site web? Utilizați Google Analytics.

  Google Analytics are formate premium gratuite și plătite. După ce vă înregistrați la Google Analytics, veți primi un cod unic de urmărire. Introdu acel cod în paginile tale, iar Google va urmări când este vizitat site-ul tău, cine l-a vizitat și cum a găsit pagina ta.

  În mod similar, Cum văd vizitatorii site-ului meu WordPress? Accesați Perspective » Rapoarte din panoul de administrare și faceți clic pe opțiunea în timp real din partea de sus. Acum puteți vedea numărul de utilizatori activi de pe site-ul dvs. la un moment dat, locațiile lor geografice, paginile pe care le vizualizează și multe altele.

  Întrebări frecvente:

  Poate cineva să spună dacă m-am uitat pe site-ul lor?

  Da, proprietarii de site-uri web pot vedea cine le vizitează site-ul și, adesea, cu multe detalii utile. … Prin urmare, identificatorii online, inclusiv identificatorii cookie, adresele protocolului de internet și identificatorii dispozitivelor nu pot fi văzute de proprietarii site-urilor web.

   Puteți urmări orice site web cu Google Analytics?

   Google Analytics va funcționa pe orice site web atâta timp cât instalați fragmentul de cod pe acesta. Indiferent dacă site-ul dvs. este unul vechi și crus din 2010 sau dacă îl faceți singur folosind unul dintre cei mai populari și noi constructori de site-uri web.

   Ce informații poate vedea un site despre mine?

   Ei știu ce folosești

   Șirul de agent de utilizator identifică browserul pe care îl utilizați, precum și sistemul dvs. de operare și indică, de asemenea, dacă sunt prezente anumite suplimente. De asemenea, poate identifica dispozitivul pe care îl utilizați; iPhone-urile și iPad-urile se identifică în mod specific, de exemplu.

   Cum pot vedea cine mi-a vizitat site-ul Google?

   Derulați în partea de jos a paginii și faceți clic pe linkul „Vedeți raportul complet” din partea de jos a secțiunii „Conținut de top”. Acest ecran arată numărul de vizualizări de pagină pe care le-a primit fiecare pagină de pe site-ul dvs. web. Pagina cu cele mai multe vizualizări este afișată prima.

   Site-urile web vă cunosc adresa IP?

   Cu toate acestea, site-urile web nu pot urmări acea adresă IP unică până la adresa dvs. fizică de domiciliu sau de afaceri. În schimb, site-urile web vă pot lega adresa IP de furnizorul dvs. de servicii de internet, oraș, regiune și, eventual, codul poștal. Acesta este motivul pentru care vezi online, de exemplu, reclame pentru companiile locale din zona ta.

   Câte site-uri web folosesc Google Analytics?

   BuiltWith, un site web care urmărește ce software este folosit pe site-uri web de pe internet, cunoaște 29,3 milioane de site-uri web care folosesc Google Analytics, ceea ce reprezintă 8,4% din cele 348 de milioane de site-uri urmărite în baza sa de date.

   Poate cineva să obțină numărul tău de telefon vizitând un site web?

   Vizitarea site-urilor web cu smartphone-ul pe date mobile poate dezvălui numele complet, numărul de telefon, adresa și chiar locația. Doar cu adresa IP mobilă, un site web poate afla toate informațiile dvs. de facturare și chiar și locația dvs. precisă.

   Poate un site să vadă numele computerului meu?

   Rețineți că lucrurile pentru care vă îngrijorați nu sunt pe listă: numele computerului, profilul, istoricul și adresa dvs. de e-mail nu sunt puse la dispoziția unui server web printr-o simplă vizită a site-ului.

   Pot site-urile web să vă urmărească descărcările?

   Când vizitați site-ul, acesta vă scanează automat adresa IP și dezvăluie fișierele pe care le-ați descărcat, dacă există. …

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE