fbpx
32.1 C
New York City
joi, iunie 20, 2024

Pot conecta Excel la Binance?

Accesați Binance în Excel. Binance este cel mai mare schimb de criptomonede din lume. Utilizați acest conector în Excel pentru a accesa informațiile publice de schimb, precum și datele dvs. personale de tranzacționare.

În ceea ce privește acest lucru, Cum obțin date de la CoinMarketCap în Excel? Pasul 1: Configurați cererea web CoinMarketCap în Excel

Pentru a extrage datele în Excel, folosim o interogare web. Sub fila Date din panglică, selectați Obțineți date > Din alte surse > De pe web. Apoi, trebuie să introducem adresa URL pe care dorim să o folosim și să setăm cheia noastră API ca element de antet pentru a ne autentifica cu CoinMarketCap.

Pe lângă asta, Cum conectez Excel la CoinMarketCap? Din panglica de date, selectați De pe web, care poate fi găsit în grupul de comenzi Obținere și transformare. Aceasta va deschide o casetă de configurare de pe Web. În a doua casetă Parametrii antetului solicitării HTTP (opțional), introduceți cheia API și apăsați OK. Excel se va conecta la API și va deschide fereastra Power Query.

Întrebări frecvente:

Cum adăugați date de stoc în Excel?

Pentru a crea un tabel, accesați Inserare > Tabel. Cu celulele încă selectate, accesați fila Date, apoi faceți clic pe Stocuri sau Geografie. va aparea. Faceți clic pe acel buton, apoi faceți clic pe numele unui câmp pentru a extrage mai multe informații.

Binance este o companie chineză?

Compania a fost fondată în China, dar și-a mutat serverele și sediul din China și în Japonia înainte de interzicerea guvernului chinez privind tranzacționarea cu criptomonede în septembrie 2017. … În august 2018, Binance împreună cu alte trei burse mari au strâns 32 de milioane de dolari pentru un proiect stablecoin.

  Câți bani câștigă Binance?

  Binance a generat venituri de cel puțin 20 de miliarde de dolari anul trecut, potrivit unei analize Bloomberg a volumului și taxelor sale de tranzacționare. Este aproape triplu ceea ce se așteaptă analiștii de pe Wall Street că Coinbase Global Inc., o firmă cotată public cu o valoare de piață de 50 de miliarde de dolari, va colecta pentru 2021.

  Se poate conecta Excel la API?

  Pentru a vă conecta la Results API din Excel 2016: Deschideți Microsoft Excel. Faceți clic pe fila Date din panglică. … În câmpul Link sau File, introduceți adresa URL a serviciului Results API pentru contul Questionmark pe care doriți să îl accesați.

   Este Aave pe Binance noi?

   Utilizatorii Binance.US pot începe acum să depună USD, USDT și AAVE în portofelele lor, pentru a se pregăti pentru tranzacționare. Vă rugăm să rețineți: AAVE este disponibil temporar doar pentru depozite.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE